Adományokat osztott Hosszú Katinka a kórházban

Adományokat osztott Hosszú Katinka a kórházban

Az ápolók és egészségügyi szakdolgozók kiváló munkája nélkül nem működhetne az egészségügy. Az ő elhivatottságuk kell ahhoz, hogy a gyógyítás sikeres legyen. Eurofleet Zrt. pénzjutalommal ismerte el ezt a példamutató elhivatottságot.

 

Immár négy éve támogatja pénzadománnyal a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat az Hovány Alapítványon keresztül az Eurofleet Zrt. Az intézmény 40 ápolója és szakdolgozója részesült 30 ezer forintos jutalomban a cég jóvoltából. Ezen felül kettő szoptatófotelt adományoztak az újszülött osztálynak, illetve három pulzoxymetert az újonnan induló gyermeksürgősségi részlegnek.

 

 

Az átadón professzor, dr. Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház ápolási igazgatója elmondta, mint sebész főorvos köszönti az ápolókat és szakdolgozókat, hiszen nélkülük nem működhetne az intézmény, nem működne a munka. Hangsúlyozta, kiváló sebészeti osztályt vezethet, ami azért lehetséges, mert az itt dolgozók magas szakmai színvonalon végzik a munkájukat.

Csőre Tamás, az Eurofleet Zrt. stratégiai igazgatója kifejtette, a cég társadalmi felelősségének érzi, hogy ha lehetősége van, segítsen. A pénzadománnyal köszönik meg az itt dolgozók áldozatos munkáját. Azt is remélik, más vállalkozások figyelmét is sikerül a területre irányítani, s ha tudják, követik példájukat.

 

 

Hosszú Katinka úszónő, az Eurofleet márkanagykövete is hozott adományokat a kórháznak, a gyermekosztály kis betegeit ajándékozta meg némi játékkal, édességgel. Az ünnepségen elmondta, azt tudja, milyen hajnalban kelni, küzdeni sokszor olyan célért, amiről azt hisszük lehetetlen elérni, de azt nem tudja, milyen lehet olyan helyen dolgozni, ahol életek múlhatnak egy-egy döntésen, vagy a figyelmen. Elismerését fejezte ki az ápolók és a kórházi szakdolgozók felé, ezért az elhivatottságért.

 

 

Kluiber Vilmosné, a díjazottak nevében beszélt. Hangsúlyozta, nem könnyű nap, mint nap mások életéért, gyógyulásáért küzdeni. Nagy örömnek tartja, hogy vannak még olyan emberek, akik észreveszik, hol tudnak segíteni, s elismerik ezt a kihívásokkal teli munkát.


Szerző: Szigethy Teodóra
Fotó: O. Jakócs Péter

Csatolt galéria: Ápolók munkáját ismerték el
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×