Akcióztak a rendőrök - FOTÓK!

Akcióztak a rendőrök - FOTÓK!

A rendőrök Győr belterületén és a környező településeken ellenőrizték a járművezetőket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság rendőrei - a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében - fokozott közúti ellenőrzést tartottak  május 18-án délutántól május 19-én hajnalig Győr belvárosában és a környező falvakban.

 

Az akció ideje alatt a rendőrök 36 esetben állapítottak meg jogsértést, ezekből járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt 1 esetben büntetőeljárást indítottak. Közigazgatási eljárást kezdeményeztek 18 esetben, ebből 16 alkalommal biztonsági öv használatának elmulasztásáért, engedély nélküli vezetés miatt 2 esetben indult eljárás, valamint gyalogos-átkelőhelyeknél a járművezetők elsőbbségi szabályszegése miatt helyszínbírságot 15 alkalommal szabtak ki.


 

Az akció célja a szabályokat durván megsértők cselekményeinek visszaszorítása, a baleseti vészhelyzetek csökkentése, a közlekedési fegyelem és a közterület rendjének további szilárdítása és elsősorban az ittas, illetőleg a bódult állapotban lévő járművezetőkkel szembeni fellépés volt.

 

forrás:police.hu

fotó: MekliZ Fotóstúdió

Csatolt galéria: Rendőrségi akció 2019. május 18. - fotó: MekliZ Fotóstúdió
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×