Rengetegen voltak Kuka Berci Majálisán - sok-sok fotóval

Rengetegen voltak Kuka Berci Majálisán - sok-sok fotóval

Véget ért  Kuka Berci Majálisa a Széchenyi téren, ahol sok játék, fagyi, elektromos autó, egészségügyi szűrések vártak mindenkit és még a Győri Állatmenhely négylábúi is kilátogattak a 18 óráig tartó programokra.

Frissítve:

Hatalmas sikerrel zárult Kuka Berci Majálisa, ugyanis nagyon sokan látogattak ki a Széchenyi térre hogy játékos feladatokkal töltsék a szombat délutánjukat.- Az "ötpróba" során rengetegen megmutatták mire is képesek, miközben szórakozva tanultak a környezettudatos magatartásról és életről.

Munkatársaink hamarosan bővebben is beszámolnak a sikeres Kuka Berci Majálisról!

Javában tart a Széchenyi téren a Kuka Berci Majális, ahol már a 13 órás kezdésre is sokan érkeztek. Fotóinkat akkor készítettettük, de ahogy hallottuk, azóta jóval többet megérkeztek már hogy együtt szórakozzanak, versenyezzenek és tanuljanak Kuka Bercivel és segítőivel.

 

A Kuka Berci fagyi már kapható, 100 forint egy gombóc. A banán, kivi és mangó valami fenséges, kár lenne kihagyni!

Kuka Bercit a Győr+ Média Zrt., a Győr-Szol Zrt. és a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.hívta életre a könyezettudatos gondolkodás jegyében. Kuka Berci egy erdei manó, s a közelmúltig békésen éldegélt otthonában. Az erdőt azonban egyre több városi szemét lepte el, s most értetlenül áll az eset előtt. Hogy a kérdéseire választ kapjon és okosodjon, beköltözött Győrbe – ez röviden a figura története, akivel találkozhatnak a Széchenyi téren egy vidám majálison.

Számos érdekes játék várja a gyerekeket és a szülőket is!

Kuka Berci a tavalyi Győrkőcfesztiválról már jól ismert és módon várja Győr apraja-nagyját 5 Próba akadálypályájával, hogy tovább hirdesse és terjessze a környezettudatos gondolkodást és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát. A MATÁSZSZ napon már nagy sikert aratott óriás tereproller itt is kipróbálható a Rába Kalandpark jóvoltából.

A manó a vele játszóknak apró ajándékokkal kedveskedik.

 

Kuka Berci mindenkit vár!

A zöld gondolkodás jegyében a rendezvény ideje alatt az Inicial Autóház Kft., a győri Nissan autókereskedés biztosítja a tisztán elektromos meghajtású környezetbarát Nissan Leaf típusú személygépkocsit, melyet az érdeklődök városi tesztvezetés útján kipróbálhatnak. A hozzá tartozó rajzsarokban a gyermekek megrajzolhatják, hogy ők hogyan látják és képzelik el az elektromos autókat. A rajzolók szülei között a nap végén sorsolás útján gazdára talál a Nissan Leaf személygépkocsi egy hét használatra.

A győri kosarasok is szeretik Kuka Bercit!

A Wolf Orvosi Műszer Kft. ingyenes egészségügyi szűrésekkel települ ki: vérnyomásméréssel, testzsírméréssel és egészségügyi tanácsadással várják a felnőtteket!

A Győri Állatmenhely örökbefogadó napot tart rendezvényünk részeként a Széchenyi téren.

A Győr+ Rádió kitelepüléssel, helyszíni műsorszolgáltatással, élő kívánságműsorral emeli a Kuka Berci majális hangulatát. És hogy ízélmény se maradjon el, a Pálffy Étterem az ezen a napon debütáló Kuka Berci fagyival örvendezteti meg a közönséget.

Orosz Sanyi és Horváth Zoli a helyszínen, Ferenczy Balázs a stúdióban dolgozik, hogy a kért dalok megszólaljanak!

A rendezvény a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás, a Győr-Szol Zrt,, a GYHG Nonprofit Kft. és a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával valósul meg. Az esemény fővédnöke Borkai Zsolt polgármester.

Fotók: HAK, Marcali Gábor

Csatolt galéria: Kuka Berci majális
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×