Alkalmi csajbanda hódítja a hazai zenei slágerlistákat

Alkalmi csajbanda hódítja a hazai zenei slágerlistákat

Valami más, egyszeri és megismételhetetlen. Így képzeljük a pillanatot, amikor Delov Jávor és DJ Q-Cee fejéből kipattant a Random Trip ötlete.

A cél az volt, hogy megmutassák, vannak olyan magyar zenészek, akik konkrét dalok és körítés nélkül is ízig-vérig muzsikusok a színpadon, kortól, nemtől, műfajtól függetlenül. A kezdeményezés olyannyira sikeres lett, hogy a Random Trip több mint ötven taggal, váltakozó formációkban folyamatosan járja az országot. A Győr+ Rádióba is ellátogattak október második hetében.

Az itt és mostban mindig sikeres a formáció. A közönség és talán a zenészek részéről is egyre nagyobb volt az igény egy olyan lemezre, amely nem csak a koncerten varázsolja el a hallgatóságot. 2017-ben megjelent tehát a Zenehíd című korong, amelynek több dala is sláger lett, gondoljunk csak a Hajolj közelre, vagy a címadó nótára. A projekt egyik megálmodója, Delov Jávor most két hölggyel érkezett a Győr+ Rádió stúdiójába, hogy a legújabb dalukról meséljenek. Csajbanda alakult ugyanis a zenészek között, a hozzánk látogató Lábas Viki és Koszi Janka mellett Tóth Vera és Jónás Vera hangjára készült a Benned a fény című vadonatúj sláger.

Egyiküket sem kell bemutatni, hiszen már jó ideje letették (nem kicsi) névjegyüket az itthoni zenei élet asztalára. Lábas Viki úgy nyilatkozott, „nagy megtiszteltetés, hogy a Random Trip csapata rám is gondolt, amikor egy csajos dal megalkotásába kezdtek. Általában férfiakkal dolgozom, ezért is volt jó élmény három nővel kicsit összezárva lenni, és a női létünket fejtegetni, megosztani egymással a tapasztalatainkat.”

A Random Trip november 10-én Győrben koncertezik majd, de ha valaki nem akar addig várni, akkor érdemes figyelni a Győr+ Rádió adását, hiszen a Benned a fény már hallható a 100.1-en!

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×