Anna and the Barbies koncert Győrben!

Anna and the Barbies koncert Győrben!

Győrbe látogat friss dalával az Anna and the Barbies február 17-én, előzenekar a Jónás Vera Experiment, vendégként pedig a LOYAL zenekar csatlakozik a színes társasághoz. Helyszín: Rómer ház, kezdés 19.30.

Az idén 13 éves Anna and the Barbies elmúlt éve egy igazi összművészeti kavalkád volt. Az UTÓPIA turné során az ország leglátványosabb helyszínein adtak koncerteket artistákkal, különleges díszlettel és kortárs költőkkel karöltve. Ennek az emlékezetes útnak a végén, tavaly novemberben dupla teltházzal zárták az évet a Fővárosi Nagycirkuszban. Február 9-én debütált a ’Karjaidban’ (Szeresd a vesztest is, ne csak a bajnokot) című daluk és klipjük, melynek élő verzióját láthatja, hallhatja most először a közönség.

Áprilisban várható következő nagy dobásuk: egy egészen rendhagyó újdonsággal rukkol elő a zenekar, bemutatják a cirkuszos koncertekről készült dokumentumfilmet. A háttérben pedig továbbra is folynak a lázas munkálatok, melyek a hetedik Anna and the Barbies nagylemezt készítik elő. Az egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte, s ebben nagy szerepe volt már-már családdá vált rajongói közösségének is.

A csapat előzenekaraként a Jónás Vera Experimentet hallgathatja meg a nagyérdemű. Jónás Vera dalainak stílusmeghatározása személyes könnyűzene, amellyel koncertjein magával ragadja a közönséget: a táncolnivaló, ugyanakkor mély dallamokon, valamint a szövegeken keresztül szinte belelátunk a frontember lelkébe. Legújabb, 2016-ban megjelent, Tiger, Now! című albumának dalaival garantáltan bemelegíti az estét és egy új kedvenccel tágíthatja a megjelentek zenei horizontját. A nemrégiben Fonogram jelöléssel és Artisjus Junior díjjal is jutalmazott énekes-dalszerzőnőre érdemes odafigyelni.

A vendégként csatlakozó LOYAL zenekar igazi kárpát-medencei blues-rock banda, melyben ismerős arcok is feltűnnek például az énekes, Baricz Gergő személyében.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×