Aszfaltozás miatt lezárják a Szauter úti körforgalmat

Aszfaltozás miatt lezárják a Szauter úti körforgalmat

Befejező szakaszához érkezett Győr egyik legforgalmasabb csomópontjának, a 82. számú főút Szauter utca – Szent Imre út csomópontjának és a Szauter u. kétszer két forgalmi sávra történő átépítése.

A munkálatok ideje alatt február 20. és 22. között lezárják az autós forgalom elől a csomópontot, ugyanis az aszfalt kopóréteg elkészítését, a forgalomtechnikai eszközök kihelyezését, a burkolati jelek felfestését végzik. A gyalogosforgalom ez idő alatt zavartalan marad.

Az autósok kerülni a 83-as sz. főút – Nagy Imre u. – Vasvári u. – Tihanyi Árpád u. – Jereváni u. és a József Attila utcán tudnak.

A lezárás ideje alatt a Nádorvárosi köztemető és a parkoló a 83. sz. főút felül a Szauter út csomópontjából lesz megközelíthető. A Szent Imre úton a csomópont melletti benzinkút csak a Szent Imre úti vasúti átjáró felől, míg a Praktiker Áruház és a mellette lévő üzletek csak a Tihanyi Árpád út irányából lesznek elérhetőek.

A lezárt útszakaszon lévő buszmegállóhelyek – a helyi és helyközi járatok – nem üzemelnek február 20. hajnaltól, február 24. éjfélig. A járatok terelőúton közlekednek.

A terelés idejére a Nagy Imre út – Vasvári Pál út – Tihanyi Árpád út – Jereváni út – József Attila út útvonalon és arra csatlakozó utcáknál jelentős torlódásra kell számítani, emiatt ebben az időszakban mindenképpen hosszabb menetidővel számoljanak az arra közlekedők.

 

fotók: O.Jakócs Péter

Csatolt galéria: Aszfaltozás miatt lezárják a Szauter úti körforgalmat
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×