Augusztus közepén indul a bérletértékesítés

Augusztus közepén indul a bérletértékesítés

A Győri Audi ETO KC 2017. augusztus 14-én kezdi meg a 2017/2018-as szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítését.

A korábban kialakított rendszernek megfelelően, ez alkalommal is egész szezonra szóló bérleteket vásárolhatnak meg a csapat szimpatizánsai és az érdeklődők.Klubunk a már évek óta bevett gyakorlatnak megfelelően, augusztus közepén lát hozzá a 2017/2018-as idényre szóló, szezonális bérletek értékesítéséhez. A megvásárolt szezonbelépők – a tavaly bevezetett változáshoz alkalmazkodva, a külön őszi és tavaszi időszakra szóló bérletek helyett összevontan, azaz – az egész szezonra érvényesek.A korábbi szezonokhoz képest a Női Magyar Kupa megváltozott lebonyolítási rendszere miatt (a bajnokság első és második helyezettje csak a négyes döntőben kapcsolódik be a Magyar Kupa küzdelmeibe) kupamérkőzések nem kerülnek hazai pályán megrendezésre az idei szezonban sem.

A 2017/2018-as szezonban a Győri Audi ETO KC csapata várhatóan 20 tétmérkőzést játszik hazai pályán: 13 bajnoki mérkőzés mellett 3 Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen biztosan, 3 középdöntő és egy negyeddöntő találkozón pedig minden remény szerint pályára lépnek az Audi Aréna Győrben kedvenceink.

A 2016/2017-es szezonban érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink idén is élhetnek elővásárlási jogukkal a bérletmegújítási időszakban (2017. augusztus 14-27.), de csak és kizárólag a lejárt bérletükön feltüntetett ülőhelyükre válthatják meg új idénybelépőiket.

 

gyorietokc.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×