Automatizált illemhely a Malom ligetben

Automatizált illemhely a Malom ligetben

Komplex beruházás keretében a közelmúltban megújult a Malom liget. A fejlesztésekhez kapcsolódóan új automata illemhelyet is telepítettek, fokozva ezzel a népszerű park és játszótér komfortját.

Újabb automatizált közterületi nyilvános illemhelyet telepített a Győr-Szol Zrt. Ezúttal Nádorvárosban, a közkedvelt Malom liget délnyugati részére került a létesítmény.

Dr. Dézsi Csaba András, a terület önkormányzati képviselője elmondta: örvendetes, hogy Győrben egyre több nyilvános WC áll a városban élők és az ide érkező turisták rendelkezésére. Ebbe a sorba csatlakozik a Malom ligetbe kihelyezett létesítmény is, így a város egyik legnagyobb és legszebb multifunkciós parkjában a legmodernebb technikát képviselő, jól használható automata illemhely szolgálja a ligetbe látogatókat.

Korábban a Bisinger sétányra, a Virágpiac tér közelébe a Zechmeister utca és a Rába-part közötti részre és az adyvárosi tóhoz már került hasonló szerkezet.

 

 

Ez is nehezen rongálható, tartós kialakítású, mozgáskorlátozottak számára is használható, az üzemeltetésével járó szervizelési munkálatok egyszerűen elvégezhetőek.

A fülke rozsdamentes acél borítású. Belső részei könnyen tisztíthatóak, a beltérben lévő szappan- és a WC-papír adagoló egy külön kialakított, a használó által nem elérhető szerviztérből üzemel. Az illemhely világítással, fűtéssel, szellőzéssel rendelkezik, ajtaja automatikusan működik, s használat után automatikus ürítést végez a tisztántartás végett.

Használati díja 200 forint. Nyitvatartási idő: 6 és 22 óra között.

A beépített kommunikációs egység az üzemeltető felé jelzi a szappan, a papír fogyását, illetve azt, ha a használó irreálisan hosszú időt tölt benne. A takarításról, a szükséges anyagok rendszeres feltöltéséről alvállalkozó gondoskodik a kapott jelzések alapján.

 

 

 

Fotó: Marcali Gábor

Győr-Szol Zrt.

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×