Automatizált illemhely a Virágpiac téren

Automatizált illemhely a Virágpiac téren

Újabb automatizált közterületi nyilvános illemhelyet telepített Győrben a Győr-Szol Zrt.

Ezúttal a belvárosba, a Virágpiac tér közelébe, a Zechmeister utca és a Rába part közötti részre, a GyőrBike állomás mellé került a létesítmény. A futball-világbajnokság ideje alatt, tekintettel a Rába parton működő vb-teraszra, a helyiség folyamatosan üzemel.

Korábban a Bisinger sétányra már került hasonló szerkezet. Ez is vandálbiztos kialakítású, mozgáskorlátozottak számára is használható, az üzemeltetésével járó szervizelési munkálatok egyszerűen elvégezhetőek.

A fülke rozsdamentes acél borítású. Belső részei könnyen tisztíthatóak, a beltérben lévő szappan- és a wc-papír adagoló, egy külön kialakított, a használó által nem elérhető szerviztérből üzemel. Az illemhely világítással, fűtéssel, szellőzéssel rendelkezik, ajtaja automatikusan működik, s használat után automatikus ürítést végez a tisztántartás végett.

Használati díja 200 forint. Nyitvatartási ideje a focivébét követően: minden nap 6 és 24 óra között.

A beépített kommunikációs egység az üzemeltető felé jelzi a szappan, a papír fogyását, illetve azt, ha a használó irreálisan hosszú időt tölt benne. A takarításról, a szükséges anyagok rendszeres feltöltéséről alvállalkozó gondoskodik a kapott jelzések alapján.

Nyilvános illemhelyek és nyitva tartásuk Győrben

A Győr-Szol Zrt. koordinálásában az alábbi nyilvános illemhelyek működnek Győr belvárosában:

1. Városközponti illemhely a Megyeháza téren van, a Rába hotel oldalánál. Az illemhely a térfelszín alatt található.

Nyitvatartási idő: hétfőtől szombatig 8 és 21 óra között. Májustól szeptember végéig vasárnap is 10 és 18 óra között. Rendezvények ideje alatt szükség szerint.

Használati díja 200 forint.

2. A Szabadsajtó utcai illemhely.

Nyitvatartási idő: hétfőtől szombatig 8 és 20 óra között, rendezvények ideje alatt szükség szerint.

Használati díja 200 forint.

3. Dunakapu téri illemhely a Dunakapu tér északnyugati részén, a Révfalusi híd belvárosi lábán.

Nyitvatartási idő: hétfőtől szombatig 10 és 20 óra között, vasárnap 10 és 18 óra között, rendezvények ideje alatt szükség szerint.

Használati díja 200 forint.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×