Az állatmenhelyt támogatta a Győr+ Média

Az állatmenhelyt támogatta a Győr+ Média

Az Emberek az Állatokért Alapítványhoz, azaz a győri állatmenhelyhez került az az összeg, amely a Győr+ Média földlabdás fenyőfa-árusító programjához kapcsolódó akcióból folyt be.

Decemberben első alkalommal hívta életre a Győr-Szol Zrt. és a Győr+Média Kuka Berci földlabdás fenyőfa-árusító akcióját. A cél a környezettudatos szemléletmód erősítése volt, hiszen a tűlevelűeket visszavárták az ünnepek után, hogy kiültessék őket a szabadba. Aki visszahozta a fát, visszakapta a vételár egy részét, amit vagy megtartott, vagy jótékony célra a Győr+ Médiánál hagyott. Így gyűlt össze az az ötvenezer forint, amit szerdán adtak át a médiacentrum munkatársai az állatmenhely vezetőségének.

 

 

Nagy Péter, az Emberek az Állatokért Alapítvány kuratóriumi tagja elmondta, működésükhöz nélkülözhetetlenek a különböző fejlesztések. Az állatmenhely egyik nagy projektje, a macskaház építése jelenleg is zajlik. Emellett befedik a hátsó kenneleket, növelik a raktárkapacitásukat és folyamatosan bővül a belső járdahálózat is.

 

 

Fotó: Marcali Gábor

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×