„Az egész meccsen minket sújtottak” – Ambros Martín az óvásról

„Az egész meccsen minket sújtottak” – Ambros Martín az óvásról

A BL-címvédő Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Ambros Martín igazságtalannak tartotta a bírói ténykedést a Rosztov-Don ellen BL-meccsen, ezért támogatta a klubot az óvás benyújtásában – közölte az m4sport.hu.

A győri együttest hiába tizedelik sérülések, így is három csoportmérkőzésből kettőt nyertek a sorozat címvédői. A Győr a Rosztov-Don elleni idegenbeli vereség után óvást nyújtott be az Európai Kézilabda-szövetségnek. Az óvás alapját az utolsó másodpercekben lezajlott események adták, amikor a Rosztov játékosai kétszer is visszapasszolták a labdát kapusuknak, amit a szabályok értelmében nem tehettek volna meg. Az óvást azonban elutasították, de a Rába-parti együttes vezetőedzője, Ambros Martín szerint ezt a lépést meg kellett tennie a Győrnek.

„Támogattam a klubot az óvás megírásában. Nem csak az utolsó pillanatokban hozott bírói döntés miatt, és nem is csupán azért, mert kikaptunk. Mindenki hibázik, ezt tudjuk, én is, és a játékvezetők is. De mi professzionálisan űzzük a kézilabdát, ez már a legmagasabb szint, minden csapat ugyanúgy küzd a BL-címért. És véleményem szerint az egész mérkőzést tekintve csak minket sújtottak a bírók, olykor igazságtalanul, ezért támogattam hát az óvást is" - mondta a vezetőedző az M4 Sportnak nyilatkozva.

 

M4sport
Fotó: Győr+ Archívum

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×