A győri EYOF-ot is méltatták az Év Sportolója Gálán

A győri EYOF-ot is méltatták az Év Sportolója Gálán

A csütörtök este megtartott gálán beszámoltak az elmúlt év kiemelkedő sportsikereiről. Az utánpótlásra gondolva a nemzetközi szinten is elismert győri EYOF-ot is méltatták.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a győri sportélet az Audi ETO KC-nek köszönhetően kapott kiemelkedő elismerést a gálán: a lányok a hagyományos csapatsportok kategóriában első helyezést értek el.

Ám egy ilyen nagyszabású sportrendezvényről nem hiányozhatott a győri EYOF méltatása sem, amely július végén zajlott a városban, rengeteg sportolót, szakembert és érdeklődőt elhozva a kisalföldi megyeszékhelyre. Felejthetetlen emlékek, kiemelkedő sportsikerek, tehetségek bemutatkozása és persze magyar sikerek is kísérték a rendezvényt, amelyről azóta is csak jó visszajelzések érkeznek, nemzetközi szinten is.

A gálán kisfilm levetítésével elevenítették fel a legszebb pillanatokat, a hihetetlen számokat és mindazt, ami a résztvevők számára soha nem halványuló szép emlékként él tovább. A győri EYOF méltatásában elhangzott:

" A 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon kiválóan szereplő magyar sportolók közül évek múlva egészen biztosan sokan megjelennek majd az Év Sportolója Gálán, s sokan várományosai lesznek a díjaknak is.”

HAK
Fotó: Vanik Zoltán

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×