Baleset az autópályán

Baleset az autópályán

A reggeli óráktól ismét két sávon lehet közlekedni az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 75-ös kilométernél, ahol korábban baleset történt. Budapest felé ugyancsak egy sáv járható - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

7:07

Újra két sávon lehet közlekedni az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 75-ös kilométernél, ahol korábban baleset történt. Jelenleg a tűzoltók a Budapestre vezető oldalon vontatják el a roncsokat, így ott továbbra is egy sávon lehet közlekedni - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

5:52

Az autópálya egyik oldalát azután zárták le, hogy a Budapest felé vezető oldalon egy személygépkocsi hátulról belehajtott az előtte haladó, trélert vontató kisbuszba, és a tréleren szállított két személyautó közül az egyik átcsapódott a pálya Győr felé vezető oldalára, ahol karambolozott egy arra haladó személygépkocsival.

Az utóbbi járműből a helyszínre riasztott tatabányai és komáromi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy utast, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Katasztrófavédelem

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×