Balesetek az M1-es autópályán - frissítve

Balesetek az M1-es autópályán - frissítve

Az Ausztria felé vezető oldalon, Győr térségében két közúti közlekedési baleset történt.

 

13:30

Egy közúti közlekedési balesetnél intézkednek a rendőrök az Ausztria felé vezető oldalon, Győr térségében.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, anyagi káros közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, Győr térségében.

Öt személyautó ütközött az autópálya 125-ös kilométerszelvényénél, ahol a helyszínelés és a műszaki mentés miatt továbbra is egy sávon közlekedhet a forgalom.

Kamionokat érintő közlekedési balesetnél nem intézkednek a rendőrök, így más forgalomkorlátozás jelenleg nem lassítja a közlekedést.

Korábban írtuk:

Közlekedési balesetek történtek április 18-án 11 óra 15 perc körül az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldal 129-es és 131-es kilométerszelvényeinél, Győr térségében.

A 129-es kilométerszelvénynél eddig ismeretlen okból és körülmények között öt személyautó ütközött. A 131-es kilométerszelvénynél eddig ismeretlen okból és körülmények között két kamion ütközött. A rendelkezésre álló adatok alapján személyi sérülés nem történt egyik balesetnél sem.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, egy sávon haladhat a forgalom.

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×