Balesetek megyénkben

Balesetek megyénkben

Az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel és 9 anyagi kárral járó balesetnél intézkedtek a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében.

A 82-es számú főúton, Zirc felől Győr irányába haladt egy autó vezetője 2018. május 16-án 14 óra 3 perckor. Közlekedése során eddig tisztázatlan okok és körülmények között letért az út jobb oldali kavicsos padkájára. Onnan a sofőr a kormányt balra visszarántotta, ám ekkor a gépkocsi feletti uralmát elveszítette, így a jobb oldali árkon keresztül a rézsűre felhajtott és autójával felborult. A balesetben a sofőr és utasa is megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

 

Ugyanezen a napon 16 óra 3 perckor egy másik sofőr közlekedett Győrben, a Hűtőház úton a Hecsei út felől, a Reptéri út irányába. Közlekedése során - egy egyenes útszakaszon - későn vette észre az előtte haladó és forgalmi okból lassító autót, aminek nekiütközött. A balesetben az okozó jármű utasa megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a gépkocsivezetőt további mintavételre a előállították.

 

Győrben, a Szauter út felől a József Attila út irányába közlekedett 15 óra 58 perckor egy autó vezetője a járművéhez kapcsolt utánfutóval. Közlekedése során - figyelmetlenségéből adódóan - későn észlelte az előtte feltorlódott gépkocsisort. Autóját fékezte ugyan, de ennek ellenére a vizes úton megállni nem tudott és az út jobb szélén nekiütközött egy parkoló autónak. A parkoló gépkocsi vezetője éppen akkor emelte ki a kocsiból a benne ülő gyermekét, akivel együtt az ütközés erejétől a füves árokba esett. A baleset következtében a gyermek megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

 

Vág belterületén, a Templom utcában 16 óra 40 perckor történt egy újabb személyi sérüléssel járó baleset. A fenti helyszínen egy autó vezetője haladása során utolért, majd megelőzött egy vele azonos irányba haladó motorost. A sofőr az előzést követően nem húzódott vissza időben a sávjába, ezért nekiütközött a vele szemben közlekedő autónak. A baleset során a vétlen sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

 

A balesetek bekövetkezésének körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

 

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×