Balesetek megyénkben: 2 sérülés, 3 anyagi kár

Balesetek megyénkben: 2 sérülés, 3 anyagi kár

Az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel és 3 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Győr-Moson-Sopron megye területén.

Győr-Ménfőcsanak belterületén, az Aba Sámuel út felől a Győri út irányába közlekedett egy gépkocsi vezetője 2018. augusztus 6-án 8 óra körül. Haladása során a kereszteződéshez érve, útját balra kanyarodva, Győr felé akarta folytatni a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzése alatt. Manővere során nem biztosított elsőbbséget a vele szemből közlekedő - szintén a zöld jelzésen áthaladni szándékozó - autónak, ezért összeütköztek. Az ütközés következtében ketten sérültek meg, őket a mentők kórházba vitték.

Ugyanezen a napon egy gépkocsi vezetője közlekedett 17 óra 20 perckor Töltéstava felől Győr irányába, a 81-es számú főúton. Haladása során a 75. kilométerszelvényben - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - az egyenes útszakaszon a jobb kerekével a füves padkára lehajtott, majd az aszfaltra visszatérve a jobb oldali sávban megpördült és a bal oldali forgalmi sávon keresztül sodródva az árokban, a tetejére borulva állt meg. A balesetben a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

 

 

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

police.hu

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×