Balesetekkel telt a nap

Balesetekkel telt a nap

Az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megye illetékességi területén 3 személyi sérüléssel és 6 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. február 6-án 16 óra 40 perckor a 82-es számú főúton. Nyúl felől Écs irányába közlekedett egy 25 éves férfi személygépkocsival, amikor előzés céljából áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben érkező autóval. A balesetben a két sofőr megsérült, őket a mentők kórházba vitték. Ugyanaznap Győrben, a Szigethy Attila úton, a Szent Imre út irányába közlekedett egy gépkocsi 42 éves férfi vezetője 17 óra 10 perckor. Haladása során nem tartott kellő követési távolságot és nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló gépkocsi hátuljának, amit aztán nekilökött az előtte álló járműnek. A balesetben egy ember sérült meg.

Győr-Ménfőcsanakon, a Zsigmond király utcában 19 óra 40 perckor egy 38 éves férfi közlekedett autóval, amikor - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - egy férfit elütött. A gyalogos megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A közúti közlekedési balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

forrás: police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×