Balesetet okoztak, segítsen megtalálni őket!

Balesetet okoztak, segítsen megtalálni őket!

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri az ismeretlen, balesetet okozó személyek megtalálásában.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú járműszerelvénnyel közlekedett 2019. január 10-én 11 óra 15 perc körül a 81-es számú főúton, Mezőörs felől Győr irányába. Haladása során a főút 63+360. kilométerszelvényében egy autóbusz előzését követően a forgalmi sávjába történő visszatérésekor járműve jobb hátuljával az autóbusz bal oldali visszapillantó tükrének ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. január 10-én 7 óra 20 perc és 16 óra 45 perc között Győrött, a Királyszéki úti METRO áruház parkolójában. Egy parkolóhelyre történő beállása során nekiütközött egy szabályosan parkoló Opel Corsa típusú gépkocsi bal hátuljának, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Győrújbarát felől a 83-as számú főút irányába közlekedett egy Ikarus típusú autóbusz 2019. január 9-én 7 óra 10 perc körül. A járművezető behajtott a 0+235. kilométerszelvényben lévő vasúti átjáróba, azonban az előtte feltorlódott járműsor miatt az átjárót nem tudta elhagyni, amikor a vasúti félsorompó leereszkedett. A félsorompó az autóbusznak ütközve letörött.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Képünk illusztráció / Győr+ Archívum

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×