Baleseti összesítő

Baleseti összesítő

Az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel és 9 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Győr-Moson-Sopron megye területén.

 

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2018. november 6-án 10 óra 45 perckor Győr belterületén. Egy autó vezetője közlekedett az Árpád úton, a Teleki László út felől a Kiss János utca irányába. Haladása közben a Kiss János utca kereszteződéshez érve balra akart kanyarodni, azonban manővere során az autója sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, ezért a jobb oldalon a kiemelt szegélyre felhajtott, majd a gyalogjárdán kiépített közvilágítás oszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, az oszlop megdőlt. A sofőr a felelősségét a baleset okozásáért elismerte, ezért a rendőrök vele szemben helyszínbírságot szabtak ki.

Szintén Győrben közlekedett egy kerékpáros 14 óra 3 perckor a Zrínyi úton, a Mónus Illés utca felől a Lomnic utca irányába. Haladása során a Lomnic utca kereszteződéshez érve balra akart kanyarodni, azonban az - Elsőbbségadás kötelező! - jelzőtábla utasításait figyelmen kívül hagyta és nem adott elsőbbséget a védett úton haladó segédmotor-kerékpárosnak, akivel összeütköztek. A balesetben a járművek vezetői az aszfaltra estek és mindketten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×