Bátor, kreatív, de szabálysértő eljegyzés

Bátor, kreatív, de szabálysértő eljegyzés

Ki hallott már olyan eljegyzésről, ami azzal járt, hogy a párt talán egy életre kitiltották a múzeumból? Senki?! Akkor itt a sztori!

Chris szerelme, Marybeth hatalmas Picasso rajongó, így adott volt az ötlet, hogy a nagy kérdést is egy múzeumban fogja feltenni, ráadásul nem is akárhogy.  A kreatív srác mindent szuperül elintézett, de végül azért meggyűlt a baja a biztonságiakkal.

A pár a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban csodálta az alkotásokat azon a bizonyos napon, és Marybeth nem is sejtette, hogy egész rokonsága Chris keze alá dolgozik, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy eltervezte. Még az egyik Picasso-képet is gondosan kicserélték Chris művére, ami pont a leánykérést ábrázolta. Ráadásul Marybeth a valóságban is piros pöttyös ruhát viselt, mint a képen, mikor Chris térdre ereszkedett előtte, és elővette a gyűrűt. Marybeth könnyei folytak a boldogságtól, mikor felfogta, hogy mi történik, és felismerte a róluk szóló jelenetet a képen: természetesen igent mondott.

Marybeth és Chris nagy pillanata a múzeumban

Az eljegyzés azonban nem volt zavartalan, ugyanis a biztonságiak rájuk parancsoltak, hogy azonnal távolítsák el Chris képét és hagyják el a múzeumot. Chris nem csodálkozott ezen, ugyanis több múzeumban bepróbálkozott már, hogy megvalósíthassa ötletes leánykérését, azonban senki sem volt partnere ebben. Így arra az elhatározásra jutott, hogy a lehető legmenőbb múzeumot választja, és előbb megvalósítja nagy álmát, aztán ráér bocsánatot kérni érte. Így is történt, és bár a múzeumba valószínűleg soha többé nem tehetik be a lábukat, azért biztos, hogy megérte.

Chris kreatív alkotása

 

Forrás: BoredPanda

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×