Befejezik a felújítást az M1-esen, Tatabányánál

Befejezik a felújítást az M1-esen, Tatabányánál

Véget ér a március óta zajló burkolatfelújítás az M1-es autópálya Tatabánya Óváros és Újváros lehajtók közötti szakaszán június 11-én, kedden.

A következő napokban a munkálatokhoz kapcsolódó terelés visszabontását végzi a Magyar Közút Nonprofit Zrt.: június 12-én, szerdán a pálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, június 13-án, csütörtökön pedig a Budapest felé vezető oldalon bontják a terelést a szakemberek.

Az 54-es és 61-es kilométerszelvények közötti szakaszon a terelés visszabontásának ideje alatt szerdán a Hegyeshalom felé vezető oldalon 9 és 13 óra között egy sávon haladhat majd a forgalom sebességkorlátozás és mozgó forgalomterelés mellett. Délután 13 óra után korlátozás nélkül, ismét két sávon haladhatnak a közlekedők a pálya ezen szakaszán. Csütörtökön a Budapest felé vezető oldalon 9 és 16 óra között sebességkorlátozás mellett szintén egy sávra terelik majd a forgalmat a szakemberek. A bontás során eltávolítják többek között az ideiglenes sárga burkolati jeleket is, így 16 óra után ezen az oldalon is zavartalanul, két sávon haladhat a forgalom.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a terelés visszabontási munkálatai alatt érvényes ideiglenes sebességhatárokat és korlátozásokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy egy rövid ideig ezért még hosszabb menetidővel számolhatnak a térségben közlekedők, az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az utinform.hu-n, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kép: pxhere

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×