Besétált egy kecske a győri szerszámboltba

Besétált egy kecske a győri szerszámboltba

Különös látogatója akadt csütörtök délután a Fehérvári úton található szerszámboltnak. Egy kecske tért be békés szándékkal. Szerencsére gazdája már előkerült.

14.15:

Információnk szerint az elkóbort kecske gazdája időközben előkerült. Kiderült, hogy az egyik szomszédos ingatlan kertjéből ment világgá, párja mellől. A neve egyébként Mici, gazdái az unokák miatt tartják. 

12.07:

Az emberek összefogásának köszönhetően a közösségi médiában gyorsan terjed a gazdáját váró kecske híre, ám Papp Oszkár telefonon megerősítette: nála még nem jelentkezett a váratlan vendég valódi gazdája.

– Továbbra is jól van újdonsült barátunk, adtunk neki enni és inni. Többen jelezték, hogy tudják ki a gazdája, de hozzám még nem érkezett meg a jogos tulajdonosa - mondta el az állatbarát győri férfi.

Korábban írtuk:

– Délután kettő óra körül besétált egy kecske a szerszámboltomba, békésen körbejárt s itt maradt – mesélte portálunknak Papp Oszkár, a bolt tulajdonosa. – Jámbor állat, hagyta, hogy megsimogassuk. Zárás után kocsiba tettem, hazavittem, ahol kertes házban töltötte az éjszakát. Reggel a kutyámmal együtt elvittem sétálni, az iskolába igyekvő gyermekek legnagyobb örömére. Voltak csodálkozó szempárok, nem mondom!

 

 

Az ideiglenes befogadók gondját viselik a kecskének, de keresik igazi tulajdonosát. Aki tehát tud valamit a kecskéről, jelentkezzen, hogy mielőbb visszatérhessen otthonába!

 

 

– Nem értünk mi a kecskékhez, de igyekszünk neki mindent megadni míg itt van. Egyébként lehet, hogy sokaknak igaza van, s csak Mekk Elek tért be hozzám a szükséges szerszámokért – zárta Papp Oszkár viccesen, aki állatszeretetből már most jelesre vizsgázott.

 

Havassy Anna Katalin

Fotó: Papp Oszkár

Csatolt galéria: Kecske a szerszámboltban
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×