Boldog pillanatok az öltözőből

Boldog pillanatok az öltözőből

A magyar U19-es női kézilabda válogatott péntek este az oroszokat legyőzve jutott be az Európa bajnokság döntőjébe, amelyet vasárnap rendeznek. A győzelem utáni önfeledt pillanatokról remek fotók készültek!

A magyar lányok veretlenül meneteltek a döntőbe, igaz, hogy az oroszok ellen alaposan meg kellett izzadniuk a győzelemért. Nem sokkal a mérkőzés vége előtt a feszültséget szinte tapintani lehetett a csarnokban: a magyar szurkolók lélegzet visszafojtva figyelték, vajon sikerül-e visszahozni a meccset és bejutni a hőn áhított aranymeccsre. Az 53. percben a kijelzőn 24-23 szerepelt, ami annyit jelentett: ha nem találnak ki valamit a magyar csapatnál, oda az álom...

 

Döntős a magyar csapat, legyőztük az oroszokat - Győr Plusz

A győri rendezésű női junior EB-n a magyar csapat nagyot küzdött és legyőzte Oroszországot az Audi Arénában, ezzel bejutott a kontinens viadal vasárnapi döntőjébe.

 

A játékosok viszont most mutatták meg igazán, hogy teher alatt is képesek koncentráltan, egyénileg és csapatként is küzdeni. Egymást és a szurkolókat is tüzelve hajtottak, s nem adták fel. Az oroszoktól kiküldtek egy játékost, az emberelőnyt kellett a javunkra fordítani. Kácsor lövését az 59. percben blokkolták, de a kipattanót begyűjtötte, és a kapuba lőtte. Vámos a 60. percben még szerzett egy gólt (29-27), amire az oroszok már nem tudtak válaszolni, Heczeg védett, s vége! Döntőben a magyar csapat, a lányokból pedig kirobbant az a győzelmi sikoly, amelyet vasárnap is szeretnénk hallani.

 

Vajon a kötelező kézfogások, nyilatkozatok után mi történt az öltözőben? Szerencsére a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos fotósa, Kovács Anikó megmutatta:

 

 

 

HAK
Fotó: Kovács Anikó / MKSZ

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×