Munkálatok miatt változik a forgalmi rend az M1-esen

Munkálatok miatt változik a forgalmi rend az M1-esen

Munkavégzés miatt változik a forgalmi rend az M1-es autópályán csütörtökön és szombaton.

FELÚJÍTÁS:

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, az 54-es és 60-as kilométerszelvények, azaz Tatabánya Óváros és Újváros lehajtó között a március óta zajló burkolatfelújítás új üteméhez érkezett. Emiatt május 18-án, szombaton a Győr felé vezető oldalon lezárják az előző sávot, így a kamionok a külső sávon haladhatnak majd a munkaterület mellett.

A szakemberek azt kérik, hogy a munkaterületek mellett fokozott óvatossággal közlekedjenek, különösen éjszaka.

 

 

 

Az 58-as Turul pihenőhelyet, illetve a Tatabánya Centrum csomópontot is megnyitják a forgalom előtt. A Budapest felé vezető oldalon nem változik a forgalmi rend, a leálló és külső sávon haladhatnak a közlekedők, a Győr felé tartó autósok pedig átterelve mellettük az előző sávon közlekedhetnek. Tehát marad a 2x2 sávos forgalmi rend.

 

LOKÁLIS BURKOLATJAVÍTÁS:

Május 16-án, csütörtökön éjjel 21 óra és hajnal 4 óra között két hídon a Budapest felé vezető oldalon, Tatabányánál a már kiépített terelésben végeznek lokális burkolatjavítási munkákat, emiatt a Tatabánya-Újvárosi csomópontnál a külső (üzemi) sávot lezárják, így egy sávon haladhat majd a forgalom Budapest felé. Illetve a Tatabánya-Óváros csomópontban közlekedésbiztonsági szempontok miatt mindkét sávot zárják, így a forgalmat leterelik, a közlekedők a csomópont alján található körforgalomban vissza is térhetnek az autópályára.

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezők szakemberei a munkálatok idejére a közlekedők türelmét kérik!

 

Forrás, fotó: Magyar Közút

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×