Frissítve: Busz és autó ütközött, tizenketten megsérültek

Frissítve: Busz és autó ütközött, tizenketten megsérültek

Egy ember életveszélyesen, három súlyosan, nyolc pedig könnyebben megsérült a csütörtök reggeli rábapatonai balesetben, amelyben egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal karambolozott egy terepjáró.

11.50:

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense Füves Tamás elmondta, hogy a terepjáró az eddigi információk szerint nem a látási és útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, amikor összeütközött a szemből szabályosan érkező busszal.

A terepjáró vezetője súlyos, életveszélyes, két utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A buszon húszan utaztak, közülük egy ember súlyosan, nyolc könnyebben sérült meg.

A korábban teljes szélességében lezárt Rákóczi utcában félpályán már megindult a forgalom.

 

 

07.55.

Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy busz és egy személyautó ütközött. A rendelkezésre álló adatok alapján 10 személy sérült meg a balesetben.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelik. A baleset miatt torlódás nem alakult, azonban a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a járművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek a település útjain!

 

forrás: police.hu

fotó: MTI/Krizsán Csaba

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×