ByeAlexék Győrben forgatták legújabb klipjüket

ByeAlexék Győrben forgatták legújabb klipjüket

ByeAlex és a Slepp szívükbe zárták Győrt: mi sem bizonyítja jobban, minthogy tavaly nyári, Az vagyok című daluk videoklipjében már többször is feltűnt a Rómer Házas közönség, most pedig városunk utcái, épületei köszönnek vissza a Menned kéne című számhoz készült klipben.

Elindítjuk a videót, és egy fekete-fehér világba csöppenünk: győri sétára hív minket a Menned kéne ByeAlex-szel és Lábas Vikivel, a Margaret Island énekesnőjével, akik az elengedés nehézségeit öntik dalba. Bár a színkavalkád igen, a hatás semmiképp sem marad el, hiszen a képek tökéletesen passzolnak a dal hangulatvilágához. De felmerül a kérdés: miért pont Győr? Erre mi is kíváncsiak voltunk, ezért is hívtuk fel Tóth G. Zoltánt, ByeAlex menedzserét. A tavalyi klubkoncertek során ByeAlex és a Slepp a Rómer Házban is felléptek december 15-én. Mint megtudtuk, ekkor dőlt el a klip sorsa. – A srácok nagyon szerették a győri közönséget, ezért ragaszkodtak ahhoz, hogy a Menned kéne klipforgatása is ebben a városban történjen – derült ki a beszélgetésből.

A Menned kéne azonban nem csak Győr miatt különleges: a klip január 18-án került fel a videómegosztó portálra, de a megtekintések száma már most 115 000 fölött van, és a kommentárok is jócskán gyűlnek. Van, aki ByeAlex és Lábas Viki párosát dicséri: „Szerintem egyértelmű, hogy a közös munkát folytatnotok kell. Egyik legjobb számotok lett. Jól összepasszol a hangotok egyszerűen imádom!”. A hozzászólások arról is árulkodnak, hogy a zenészeken túl a rajongók is beleszerettek a folyók városába, és úgy gondolják, nem is lehetne tökéletesebb a helyszínválasztás: „Imádom elsőre, persze elfogultságból is , mert imádom, hogy Győrben forgattatok! Imádom ezeket az épületeket, a sarkokon kis kiugrókat, a szűk utcákat, a rakpartot, és sorolhatnám végtelenségig.”

 

Reméljük, még nagyon sok ember szívét dobogtatja meg a Menned kéne és Győr!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Kép: ByeAlex Facebook

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×