David Lynch beszélt arról, hogy lesz-e folytatása a Twin Peaksnek

David Lynch beszélt arról, hogy lesz-e folytatása a Twin Peaksnek

Skype-on válaszolt a kérdésekre a Belgrádban megrendezett fotókiállításán.

Skype-on válaszolt a kérdésekre a Belgrádban megrendezett fotókiállításán.

 

 

A legnagyobb rajongói oldal, a Welcome (back) to Twin Peaks számolt be arról, hogy Small Stories, azaz Apró történetek címmel nyílt fotókiállítása David Lynch-nek a Belgrádi Kulturális Központban (Kulturni Centar Beograd), ahol bár személyesen nem tudott megjelenni, de Skype-on köszöntötte a rajongóit. Egyúttal beszélt a Twin Peaksről is, a sokkoló finálé óta először.

A Port.hu azt írja, hogy a rajongók Audrey Horn sorsát szerették volna megtudakolni, ami az új évad egyik legzavarbaejtőbb rejtélye maradt. Lynch nem árulta el, a nézőre bízta a választ.

Az történt, ami szerinted történt. Egy csomó dolog az életben is csak úgy megtörténik, és nekünk kell levonni a következtetést. Például amikor elolvasol egy olyan könyvet, aminek a végén számos kérdés megválaszolatlanul marad, és beszélnél azokról az íróval, de már évszázadok óta halott.

 

A folytatás lehetőségéről is beszélt. Meglepő, hogy nem zárkózik el előle, bár ha lehetőséget kapna, évekig kellene várnunk rá. Ez a harmadik évad is az írással és a forgatással együtt összesen négy és félig készült.

A teljes cikket ITT találja, benne Lynch videóüzenetével.

 

Forrás: port.hu
Fotó: filmtekercs.hu

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×