Dér Heni rátalált a saját útjára

Dér Heni rátalált a saját útjára

Triplázhat Dér Henivel a győri közönség: júniusban az Inna-koncert előtt lépett fel, augusztusban az adyvárosi Tópartyn hallhattunk tőle Szenes-dalokat, s most újra visszatér városunkba: szeptember 15-én a Likócsi Nyárbúcsúzatón találkozhatnak vele a rajongók.

Dér Heni a Győr+ Média megkeresésére elmondta, nagyon szerette a győri közönséget. Meghatotta az a hat-nyolcezer ember, akik összegyűltek a Szenes Iván Emlékkoncerten. Ritkán énekel ekkora tömeg előtt, legutóbb az egykori budapesti Rezső téren adott hasonlóan nagy koncertet, amelyet ma már Szenes Iván térként ismernek. Örült, hogy ennyien voltak kíváncsiak az örökzöld slágerekre. Elárulta, ő már tizennégy-tizenöt évesen megszerette a Szenes-dalokat.

Az énekesnő egyébként a pop-rock stílust képviselő Sugarloaf tagjaként vált ismertté, 2013-ban kezdett szóló karrierbe. A bandában töltött kilenc évről úgy nyilatkozott: „soha nem volt az enyém, de szerettem.” Ezt azzal indokolta, hogy az ő szívéhez a hiphop áll legközelebb. „Az utolsó három évben éreztem, hogy váltanom kell, hogy érvényesüljön a személyiségem a színpadon” – mondta. A szólókarrier saját kiadóval, menedzsmenttel is járt, és elindult a siker felé, amely azóta töretlen. Idén nyáron új dallal és ehhez tartozó klippel is előrukkolt, amelyen Závodi Marcival közösen dolgoztak. Ebben már megmutatkozik az a hiphop stílus, amelyre mindig is vágyott.

 

Dér Heni sokkal felszabadultabb, mióta rátalált saját útjára

 

Dér Heni elmondta, valóban sokat jelent, hogy rátalált saját útjára, ettől sokkal bátrabbá, felszabadultabbá vált, ezt pedig vélhetően a likócsi közönség is észreveszi majd, hiszen táncosokkal érkezik, és nem lesz hiány látványban sem a színpadon. Az énekesnő azt is elárulta, a legnagyobb slágereket sem veszi el a rajongóktól. Akik tehát ott lesznek a Likócsi Nyárbúcsúztatón, biztosan hallhatják majd az „Ég veled”-et, amely már tízmilliós nézettség fölött jár az egyik videómegosztón, de a legújabb, „Meghalok” című dalt is elhozza a győrieknek, akikkel reméli, még sokszor találkozhat.

A XI. Likócsi Nyárbúcsúztatót a Likócsi Közösségi Házban rendezik meg szombaton. A dalkörök műsora után fellép Foky, a Name Projekt, Curtis, Pápai Joci és Dér Heni. A programot Dj Mentee zárja. Köszöntőt mond Radnóti Ákos alpolgármester.

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Mekliz Fotóstúdió

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×