Dobogón végzett a győri tornász

Dobogón végzett a győri tornász

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a XXIII. Matolay Elek Emlékversenyt Kiskunfélegyházán. A viadalon a győri utánpótláskorú tornász Fehér Nóra is porondra lépett.

A nemzetközi mezőnyben a győri tornász hölgy egyéniben a GYAC színeiben indult, csapatban pedig a Postás SE együttesét erősítette. Nem is akárhogy. Nóra ugyanis ismét felállhatott a dobogóra. A győri utánpótlás válogatott tornász, csakúgy mint tavaly novemberben, a Mesterfokú Bajnokságon a kiskunfélegyházi viadalon is bronzérmet szerzett az egyéni összetett versenyben, a felnőttek között. Ráadásul úgy lett harmadik, hogy a győztes Kovács Zsófia és a második Barbora Mokosova (Szlovákia) olimpikonnak mondhatja magát, hiszen szerepeltek a riói olimpián is.

 

Nóri mosolyogva áll a dobogón

 

A győri tornász a kvalifikációs nap egyéni versenyeiben minden szeren döntőbe jutott, és 50,768 pontot tornázva, - vendégtornászként - a csapatversenyben is aranyéremhez segítette a Postás SE "A" csapatát. A fináléban a talaj kivételével minden szeren sikerült javítani a pontszámokon, ez felemás korláton és gerendán is bronzérmet, ugráson pedig negyedik helyezést eredményezett.

 

A remek formában lévő ifjú tornászhölgy esélyes a győri EYOF-on szereplő magyar női válogatott tagjaként hazai közönség előtt is megmutathatja majd tudását.

 

 

Fotó: Takahashi Katsumi és Baranyai László

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×