Dráma egy pozsonyi üzletben

Dráma egy pozsonyi üzletben

Brutális késelésbe torkolt a dulakodás, miután egy üzlet biztonsági őre meg akart állítani egy gyanús alakot. A biztonsági őr súlyosan megsérült, a támadó elmenekült.

Az eset kedden 13 óra körül történt egy pozsonyi Lidl üzletben. A 44 éves biztonsági őr meg akart állítani egy gyanús alakot. "A tolvaj egész csomag vajat lopott. A kijáratnál dulakodni kezdett a biztonsági őrrel, aki meg akarta őt állítani" - mesélte az egyik eladónő.

A támadó ekkor kést rántott, majd a bordái alatt megszúrta az őrt. Az esetet az üzletlánc szóvivője is megerősítette. "A biztonsági őr megsérült, miután megpróbált feltartóztatni egy illetőt, aki árut lopott az üzletből. Az eset során sem a vásárlók, sem az üzlet más alkalmazottja nem sérült meg" - tájékoztatott Tomáš Bezák szóvivő.A biztonsági őrt azonnal kórházba szállították. Alena Krčová, a mentősök szóvivőjének tájékoztatása szerint a férfi állapota stabil, nincs életveszélyben. Michal Szeiff rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség nagy erőkkel nyomoz az elkövető után, akinek kiléte egyelőre ismeretlen.

Cas.sk/parameter.sk

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×