Egy haldokló kislány megható története

Egy haldokló kislány megható története

Pagie mindössze négyéves, de halálos betegséggel, agytumorral küzd. Az orvosok csupán egy-két hetet jósoltak neki, a szülei pedig mindent megtesznek, hogy teljesítsék kívánságait.

A tragédia a család életében nyolc héttel ezelőtt kezdődött, mikor a kis Paige fejfájásra panaszkodott. A szülők, Tania és Jacob orvoshoz vitték, ám a baj nagyobb volt, mint hitték: egy citromméretű tumort találtak a csöppség agyában. Bár a kislányt megműtötték, a teljes tumort mégsem lehetett eltávolítani. Megkezdték a kemoterápiát, a múlt héten azonban megállapították, hogy a tumor visszanőtt, sőt sokkal nagyobb lett, így nincs mit tenni, a kezelések itt már nem segítenek. Az orvosok jóslata szerint már csak egy-két hete van hátra Paige-nek, így a szülei fontosnak érezték, hogy teljesítsék a kicsilány utolsó kívánságát.

Paige nagyon régi vágya, hogy anyukája és apukája végre összeházasodjanak, s bár eddig még nem tették meg, tudták, hogy most itt az idő. Mindössze huszonnégy óra alatt megszervezték az esküvőt, amelyet az előkészületekkel együtt a kórházban tartottak meg, hogy a kis Paige is részese lehessen a nagy napnak. A beteg gyermeket kerekesszékben tolta Superman jelmezbe bújt ápolója a ceremóniára virágszóró leányként, s bár a szemét nem nyitotta ki, a szüleinek nagyon fontos volt, hogy ott van, és érzi a végtelen szeretetet. Az esküvő keserédes, szívszorító pillanatai mindenki szemébe könnyeket csaltak, a boldogító igen után az ifjú pár gyermekükre borulva zokogott.

A kis Paige még küzd, és szülei remélik, hogy erőt adtak számára azzal, hogy teljesítették utolsó kívánságát.

Íme az eseményről készült megható összeállítás:


 

 

Forrás: NLCafé

Kép: DailyMail

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×