Egy nap, kilenc baleset

Egy nap, kilenc baleset

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 6 anyagi kárral és 3 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. augusztus 5-én 16 óra 40 perc körül a 14-es számú főút 9+750 kilométerszelvényében. A helyszíni szemle adatai szerint Szlovákia felől Vámosszabadi irányába közlekedett személygépkocsival egy 20 éves szlovák férfi a 14-es számú főúton. Haladása során nem tartott kellő követési távolságot, ezért az előtte forgalmi okból fékező személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

 

 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. augusztus 5-én 20 óra 45 perkor a 81-es számú főút 72+450 kilométerszelvényében. A helyszíni szemle adatai szerint egy 28 éves tápiószelei férfi közlekedett motorkerékpárral a 81-es számú főúton Pér felől Töltéstava irányába. Haladása során az út melletti mezőgazdasági területről egy őz futott a motorkerékpár elé. A kétkerekű vezetője az ütközést nem tudta elkerülni, egyensúlyát vesztette és az úttestre zuhant. A baleset következtében a motoros megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

 

 

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×