Elfogták a kocogót, aki a busz elé lökött egy nőt Londonban

Elfogták a kocogót, aki a busz elé lökött egy nőt Londonban

Elfogott a Scotland Yard csütörtökön egy 50 éves férfit, akit azzal vádolnak, hogy kocogás közben busz elé lökött egy vele szemben gyalogló nőt Londonban még májusban.

 

A rendőrség kedden kérte a lakosság és szemtanúk segítségét a tettes kilétének felderítésében. Ekkor mutatták be az esetről és az elkövetőről véletlenül készült felvételt.

Az esetet egy elhaladó busz hátulján lévő kamera rögzítette. A videón látható, amint a nyugat-londoni Putney hídon, a járdán futó férfi minden előzmény nélkül, két kézzel az úttestre lök egy vele szemben haladó nőt, aki elesik. Az abban a pillanatban odaérkező emeletes busz vezetője hirtelen félrerántotta a kormányt, így a jármű még el tudta kerülni a nő fejét. A 33 éves nő csak könnyebben sérült meg, a busz utasai segítettek neki.

A férfit, akinek kilétét nem közölték, súlyos testi sértés okozásának vádjával vették őrizetbe a Londonhoz tartozó Chelsea térségében, de a további vizsgálatok idejére szabadon engedték.

A támadás után negyedórával a férfi ismét átfutott a hídon, ezúttal a másik irányba. Áldozata, aki még mindig a helyszínen tartózkodott, felismerte őt és megszólította, a férfi azonban továbbfutott.

Fotó: Black Christian News Network

MTI

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×