Elhajtott egy győri fiatal a rendőrök elől

Elhajtott egy győri fiatal a rendőrök elől

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 22 éves helyi fiatallal szemben.

A rendőrök egy tilosban parkoló autó vezetőjét akarták igazoltatni Győr belvárosában még január 4-én a kora délutáni órákban, azonban a sofőr elhajtott az intézkedők mellett. A rendőrök követték a jármű vezetőjét, aki haladása során a Benczúr utca és az 1-es számú főút kereszteződéshez érve útját jobbra, Abda irányába próbálta meg folytatni. A jármű a kanyarodása közben átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol egy szabályosan közlekedő autó vezetőjét hirtelen irányváltoztatásra kényszerítette, ezzel veszélyeztetve a gépkocsiban utazók testi épségét. A rendőröknek Mosonszentmiklóson sikerült megállítani a férfit. A gépkocsit vezető 22 éves győri fiatalt a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

A Győri Rendőrkapitányság a férfi ellen közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban a járási ügyészségnek megküldte.

 

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×