Elhangzott az újabb barokk igen! - galériával

Elhangzott az újabb barokk igen! - galériával

Aki ott volt a Dunakapu téren, az tanúja lehetett ahogy a 25. Barokk Esküvő párja kimondta a boldogító igent. Aki nem lehetett részese, annak most rengeteg fotóval mutatjuk meg a páratlan pillanatokat.

Az ifjú pár – Nagy Anikó és Hangya Csaba – mesébe illő pompával fogadhatott egymásnak örök hűséget Győr népszerű rendezvényterén, a Dunakapu téren. A párról egy korábbi cikkünkben olvashatnak bővebben. A barokk esküvői sokadalom a Belvároson keresztül haladva megmutatta azokat a ruhakölteményeket, amelyeket minden évben rang viselnie nőnek és férfinek, felnőttnek és gyermeknek.

Korhű ruhákba öltözött vidám lányok a felvonulásról

A rengeteg fotós és érdeklődő ismét bizonyította, hatalmas vonzereje van a barokk esküvőnek, amikor három napra időutazásra hívnak mindenkit aki a városba érkezik. Szeretik az eseményt helyi és turista is, sokan direkt ilyenkorra időzítik a Győrbe látogatásukat. Nem hiába, hiszen pótolhatatlan élményekkel lesz gazdagabb, aki részese a barokk forgatagnak.

A násznép és az érdeklődők...

Az esküvő helyszíne idén is a Dunakapu tér volt, ahol a násznép és a fiatalok örömében osztozó kíváncsiskodó tömeg két óriáskivetítőn is figyelemmel követhette az eseményt. Szerencsére a régóta tartó rekkenő hőség is a rendezvény mellé állt. Minden adott volt tehát ahhoz, hogy Anikó és Csaba egy életre összekösse az életét.

A hitvesi csók...

Határozottam és boldogan mondták ki az igent, majd írták alá a hivatalos okmányokat, hogy végül már mint férj és feleség csattanhasson el a csók, az első hitvesi. Kívánjuk, hogy boldog és hosszú életet legyen Győr 25. barokk házaspárjának!

A pénteki szerenádról IDE kattintva olvashatük részletek, láthatók fényképek!

 

Csatolt galéria: Barokk esküvő, szombat - Marcali Gábor fotói
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×