Elképesztően szexis és bombázó a sztár az új képein

Elképesztően szexis és bombázó a sztár az új képein

Selena Gomez egy friss fotósorozattal bebizonyította, hogy milyen messzire jutott a rózsaszínű, kislányos világból.

Selena Gomez romantikusan szerelmes.

 

Ezt pedig nem más, mint ő maga állítja, és tulajdonképpen szinte mindegy is lenne, hogy kicsoda szíve választottja. Persze a kép úgy teljes, ha tudjuk, a sorozatszínésznő Justin Biberbe, az ugyancsak Disney-földön sztárrá avanzsáló fiatalemberbe szerelmes, immáron másfél éve.

 

S ha hinni lehet a híreknek, kapcsolatuk egyre erősebb. No persze, nagyon fiatalok még mindketten, Bieber 18 éves, Gomez épp csak betöltötte a 19-et...

 

 

De ahhoz már elég idős a színésznő, hogy egészen merész dolgot vállaljon be, s megmutassa igazán nőies, vonzó oldalát is. Most egy női magazin címlapján látható, s a belső képekkel még legelszántabb ellenfeleit is képes meggyőzni. Mert itt már korántsem egy gyereksztár áll előttünk, hanem egy érett, vonzó nő.

 

 

Mindazonáltal a fiatal színésznő nem tűnik rózsaszínű tündérországban felnőtt lánynak. A mai napig szívesen mesél arról, hogy gyerekként, kamaszként ő nem koncertekre járt, hanem édesanyjával múzeumokba vagy éppen kirándulni. Számára az édesanya volt az a felnőtt, aki megmutatta a világ valós oldalát. Azt, ami Disney ország falain kívül adatik meg a nagy többségnek. Ez pedig szimpatikus. Az őszintesége is.

 

"A Disney egy gép, amiért az emberek automatikusan azt gondolják, hogy aki oda beszáll, azt be is szippantja, és hogy ameddig annak a csatornának énekel és táncol a sztár, addig mást nem is tehet. Pedig ez nem így van. Én mindig azon az úton jártam, amelyen szerettem volna. Nem azon, amit kínáltak."

Nos, ezt most be is bizonyította.

 

hirado.hu

(Fotó: MTI/EPA)

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×