Holttestet találtak az elmerült autóban - Frissítve

Holttestet találtak az elmerült autóban - Frissítve

Egy elmerült autót vettek észre olvasóink hétfőn délelőtt Győrben az Ipar-csatornában, a Kandó Kálmán utca környékén.

Helyszínen tartózkodó kollégánk elmondta, hogy horgászok vették észre először a járművet a vízben. A hatóságok lezárták a területet.

13.55

A gépkocsiban egy ember tartózkodott, aki életét vesztette – közölte a katasztrófavédelem a honlapján.A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik miután a speciális mentők búvárai megkötötték, daru csörlőjének segítségével a partra vontatták a járművet. Az autóban egy ember tartózkodott, aki a mentők megállapítása szerint életét vesztette.

Vélhetően belecsúszott az autó a vízbe. Úgy tudjuk, az áldozat egy 87 éves férfi.

 

13.30

Megtalálták a szakemberek a vízben a járművet, egy Deawoo Matiz típusú személyautót. Információink szerint egy férfi holttestet találtak benne, ezt egyelőre nem erősítették meg.

 

12.45

A helyszínen tartózkodnak a győri speciális mentők, a katasztrófavédelem darus kocsija és buvárok is. Információink szerint a víz akár  8 - 10 méter mély is lehet. Jelenleg a felderítés, kutatás előkészítése zajlik.

 

 

12.15

Nem megerősített információkból úgy értesültünk, hogy az autóban ült valaki. Az egyik horgász hallotta, ahogy valaki segítségért kiált!

Amint részletes információk birtokába kerülünk frissítjük cikkünket!

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×