Elstartolt a IV. Tóparty Adyvárosban - fotókkal!

Elstartolt a IV. Tóparty Adyvárosban - fotókkal!

Szombaton reggel zenés ébresztővel vette kezdetét Adyváros legnépszerűbb nyári programja.

Egy szép hagyományt öregbít Adyváros, hiszen immáron már negyedszer hívták életre az adyvárosi tóparty-t. A rendezvény 9:30-kor a Kuopio parknál a téti fúvószenekar zenés ébresztőjével vette kezdetét.

Radnóti Ákos alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, ő sem gondolta volna, hogy ennyire sikeres lesz az esemény.

„Adyvárosban eddig nem nagyon volt ilyen rendezvény. 2011 után folyamatosan szépítettük az Adyvárosi tó környékét, így adta magát az ötlet 2014-ben, hogy szervezzünk egy olyan programot, amit az adyvárosiak magukénak érezhetnek.”

Természetesen nem csak Győr legnépszerűbb lakótelepének lakosait várja a Tóparty, sokan érkeznek a környező falvakból, vagy éppen Szlovákiából.

A IV. Tóparty-n a kicsik és a nagyok egyaránt megtalálják számításukat, hiszen egész napos gyermekfoglalkozással, interaktív játékokkal várják a legkisebbeket.
A családok kedvence az omnibuszos városrésznézés, amely Adyváros jelentősebb, közkedvelt helyszíneire viszi el a kikapcsolódni vágyókat.

Este pedig két legenda lép fel a festői környezetben!

19 órától Soltész Rezsővel Szól hangosan az ének! Nyolc órától pedig az örök bohó, Szikora Robi és az R-GO zárja Adyváros népszerű rendezvényét.

A részletes programot ITT találja.

Ferenczy Balázs
Fotó: Marcali Gábor

Csatolt galéria: IV. Tóparty
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×