Elstartolt a VI. Szentiváni Fesztivál - fotókkal!

Elstartolt a VI. Szentiváni Fesztivál - fotókkal!

Már a nyitónapon is sokan látogattak ki a Szentiváni Fesztivál helyszínére, ahol a legnagyobb sikert Horváth Tamás és Curtis aratták. A sztárfellépők sora szombaton is folytatódik!

Idén már hatodik alkalommal hívták életre Győrszentiván hagyományos fesztiválját, a Szentiváni Fesztivált. Ismét igazi sztárparádéra és egy hamisíthatatlan világsztárra számíthatnak a szórakozni vágyók!

 

Horváth Tamás produkció közben

Pénteken - az égiek segítségével - jó időben startolt a három napos rendezvény. Kapunyitást követően főként a fiatal korosztály képviselte magát, akik napjaink sztárjaira, LilG & Nemazalány fellépésére, valamint a Vihar című slágerből jól ismert Rico & Miss Mood koncertjére vártak igazán. Az érzelmes, mégis modern dallamokra egy emberként énekelt a közönség.

Az est nagy dobása Horváth Tamás volt, aki amellett, hogy jól énekel, igazi showt hozott a színpadra. Pénteken este nem volt ember Győrszentivánon, aki ne ismerte volna a Meggyfa című dalát. A bulizás aztán a BSW, Lmen Prala, Deniz, Stereo Palma, Curtis és Mentee fellépéseivel folytatódott, kifulladásig.

 

Curtis a színpadon, szelfizés közben

A mai, második napon a program a Neoton Família koncertjével kezdődik, utánuk majd DJ Dominique fokozza a hangulatot, hogy aztán a Modern Talking egykori frontemberével, Thomas Anderssal bulizhassunk egy hatalmasat!

A Szentiváni Fesztivál részletes programjait ITT találja.

 

Ferenczy Balázs
Fotó: Rózsa Tamás

Csatolt galéria: Szentiváni Fesztivál - 2019.05.10. - Rózsa Tamás fotói
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×