Megvan az eltűnt győri 12 éves kislány

Megvan az eltűnt győri 12 éves kislány

Reggel nem sokkal hat óra előtt az édesapától kaptuk a hírt, hogy a kislány meglett. Egyelőre több részlettel nem szolgálhatunk, a család köszöni mindenki segítségét és megértését kéri!

12.05:  A Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány közleménye:

– A Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítványunk vasárnap kapott riasztás a 12-éves győri lány, miszerint a kislány azóta szombat délelőtt óta ismeretlen helyen tartózkodik. A család és ismerősök azonnal a keresésére indultak a környéken. Egész nap, éjjel keresték. Az apa november 12-én jelentette lánya eltűnését a Győri Rendőrkapitányságon. Felkérés után azonnal megkezdtük szervezni a kereséshez az önkénteseket és a csapatokat. Felvettük a rendőrökkel a kapcsolatot és megkezdtük az információk begyűjtését. Egyeztettünk a szülővel, majd az információk gyűjtését folyattuk osztálytársaknál barátoknál. Este hatkor felállt a kereső csapat mely az Alapítvány önkénteseiből, győrszentiváni polgárőrökből, győrszemerei polgárőrökből, győri polgárőrség vizitmentőseiből és civil önkéntesekből állt össze. A természetesen a rendőrség is csatlakozott a kutatáshoz. Tizenkét órás kitartó munka után, a szélsőséges időjárás ellenére eredményesen zárult a keresés, a lányt élve és egészségesen találtuk meg. Nagyon köszönjük mindenkinek a kitartó és önfeláldozó munkáját és segítséget - juttatta el közleményét szerkesztőségükhöz Kulcsár József KKMSZ elnök és Forrás Eszter győri csapatvezető

5.45: FRISS! Előkerült a kislány!

Az édesapa értesítette szerkesztőségünket, hogy a kislány szerencsésen előkerült, így a keresését megszüntették. A gyermek jól van, egyelőre több részletet nem kívántak megosztani a közvéleménnyel, de ezúton is köszönik mindenkinek a megosztásokat és a segítséget!

Korábban írtuk: 

A közösség erejében bízva jutott el hozzánk is az információ, miszerint eltűnt egy győri, 12 éves kislány, akit nagyon várnak haza szülei és testvérei. A cikkben minden információt összefoglaltunk, aki tud, kérjük segítsen!

A kislány eltűnéséről először nővére számolt be a Facebookon:

"Eltűnt a húgom!
Tegnap(2017.11.11-én) a délelőtti órákban elindult kutyát sétáltatni de nem értek haza! (Ubul kutyusunkat a mai napon (11.12-én) megtaláltuk, kimerült, sokkos állapotban.)
Húgom tartózkodási helye azóta is ismeretlen, folyamatosan keressük!! Alacsony, félhosszú barna hajú, szürke nadrágban, szürke sálban, rózsaszín pulóverben, sportcipőben indult el otthonról! Kérem aki bármilyen információt tud vagy látja azonnal(éjjel-nappal)hívja a: 06-20...... telefonszámot vagy itt a facebookon üzenjen!   Hálásan köszönjük, a megosztásokat is!"

 

A szülők a rendőrségre megtették a szükséges bejelentést, akik eltűnt személyként keresik a kislányt.

Életkor: 12 éves
Eltűnt: 2017.11.11.
Lakhelye: Győr
Utolsó ismert tartózkodási helye: Marcalváros II. környéke
Személyleírás: Középmagas, átlagos alkatú, hosszabb barna hajú lány.
Ruházata: Valószínűleg egy kék farmerdzsekit visel.
Különös ismertető jelei: – 
Egyéb információk: iratai nincsenek nála, egy kiskutyával tűnt el, amely azóta előkerült

Egyes hírek szerint tegnap délelőtt még a kórház környékén látták, utoljára amint egy fiatalemberrel vitatkozott. Ez a szál tudomásunk szerint még nincs ellenőrizve, de aki erről az esetről is rendelkezik információval azzal is segítheti a keresést!

(Az adatokat és a fényképeket az édesanya beleegyezésével tettük közzé!)

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×