Érmek a fővárosból

Érmek a fővárosból

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Magyar Darts Szövetség a XIX. Hungarian Darts Open Weekend-et Budapesten. A szombati viadalon férfiaknál 186-an, a hölgyeknél 39 nevező indult. A Győri DC-ből Raszler József, Rucska József, Tóth József valamint Ihász Veronika. Az ifjúsági mezőnyben pedig Hideg Soma, Kelemen Dániel és Keresztény Dániel képviselte a győri színeket.

A Rába-partiak közül Rucska József teljesített a legjobban, aki a tábladöntőben a regnáló magyar bajnokot Székely Pált verte, majd a torna későbbi győztesével szemben maradt alul 5-3-ra, ezzel 9. helyen végzett. Csakúgy, mint a nőknél Ihász Veronika, aki bár első mérkőzését magabiztosan hozta, utána már nem jött ki számára a lépés.

 

 

Vasárnap a Hungarian Darts Masters tornát rendezték, győri részről ugyanazzal az induló csapattal. A legjobb férfi részről ezúttal is Rucska József lett 9. helyezésével. Női részről viszont éremnek örülhettek a győriek. Ihász ugyanis egészen az elődöntőig menetelt, ahol végül a holland Alieen de Graaf állította meg, így bronzéremmel térhetett haza. Az ifjúságiak között Kelemen Dániel is jól szerepelt, bejutott ugyanis a döntőbe, ahol végül ezüstérmet szerzett.

 

 

Fotó: Győri DC

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×