Ez vár rád a héten a csillagjegyed szerint

Ez vár rád a héten a csillagjegyed szerint

Az év 15. hete a változás jegyében telik.

 

KOS

Ez a megújulás, az elindulás hete. Tegyenek le minden felesleges terhet a vállukról, és úgy induljanak ennek a hétnek, hogy mindennek sikerülnie kell. Ez nagy fejlődéseket hozhat Önöknek, átlépik saját határaikat. Párjukkal is beszéljék meg pontosan mindezt, nehogy megijedjen a nagy változásoktól.

BIKA

Vigyázzanak lelki békéjükre nagyon a héten, hiszen minden felbolydult Önök körül. Nézzék meg, min kellene Önöknek is változtatniuk. Az összhatásra figyeljenek, a céljaikra, így nem tévedhetnek nagyot. Ne álljanak le veszekedni olyan emberekkel, akik csak bele akarnak kötni Önökbe, hallgassanak párjukra.

IKREK

Önök is tegyék le azokat a feladatokat, kapcsolatokat, amik már nem szolgálják lelki békéjüket, fejlődésüket, ahol a hamisság lenne csak. Véget ér egy szakasz egy feladat az Önök életében is. A felszabadult idejükkel, energiáikkal bánjanak jól, gondolják végig, mit is kellene tenniük. Építsék önmagukat, életüket.

RÁK

A változások Önöket is elérik a héten, nem vonhatják ki magukat ezekből a folyamatokból. Munkájukban, magánéletükben némi zűrzavar lehet emiatt. Először otthoni ügyleteiket tegyék rendbe, hiszen ott van az Önök biztonsága. Így a lelkükben is helyreáll a béke. Az egészségükkel is foglalkozzanak most.

OROSZLÁN

Nagyon érzékenyen érinti Önöket is a sok változás. Főleg kapcsolataikat kellene rendbe hozniuk, engedjék el azokat, akikkel már régóta eltávolodtak egymástól, vagy éppen csak kihasználnák Önöket. Így lesz erejük, idejük megújulni, erre már nagy szükségük is van. Ez a változások kora, kezdjenek újat életükben.

SZŰZ

A fejlődés, a változás Önöket sem kerüli el, jobb, ha hozzászoktatják magukat a gondolathoz. Munkájukban mindenképp ott van az átalakulás, tartsák szem előtt céljaikat. Ezzel együtt szokásaikat is reformálják meg, gondolják végig, melyik rossz szokásuk húzza vissza Önöket. Párjukkal ne vitázzanak sokat a héten.

MÉRLEG

A héten ideje testileg-lelkileg megújulniuk. Ne csak a ruhatárukat nézzék át. Párjukkal üljenek le, beszéljék át pontosan terveiket, így nem lehet gond. A közös terveket alkossák meg közösen, kerüljék a vitákat, ha lehetséges. Ez az időszak alkalmas új tanulmányok elkezdésére, munkaváltásra, utazásra is.

SKORPIÓ

Nehéz Önöknek ez az elengedéses időszak, de gondoljanak arra, mekkora erőre tesznek szert, ha lemondanak a visszahúzó kapcsolatokról, ügyekről. Ez talán jobban fogja motiválni lelküket. Nyissanak az újra, a pozitívumokra figyeljenek, vegyék észre, merre halad most életük, és változtassanak, ha nem tetszik a kép.

NYILAS

Munkájukban megkönnyebbülnek a héten, ne fecséreljék el az így nyert plusz energiákat. Koncentráljanak magánéletükre jobban, legyenek párjukkal minél többet most. Ha jobb a kedvük, a pozitív változások is könnyebben elérik Önöket. Nyissanak mindenre, ami új, ami fejlődés, a lendület most megvan.

BAK

A héten minél több dolgot tegyenek meg önmagukért, szabadítsák fel önmagukat abból a béklyóból, amit önmaguknak alkottak, mankóként. Már egyáltalán nincs ezekre szükségük. Szülessenek újjá lelkileg, újuljanak meg fizikálisan is. Ne féljenek ettől, csak visszakapják elvesztegetett erejüket.

VÍZÖNTŐ

Álljanak meg egy szóra, mielőtt cselekednének a héten. Kívülről nézzenek rá viszonyaikra, utána cselekedjenek, változtassanak csak. A fejlődés nem idegen Önöktől, most teljes egészében megélhetik. Pénzügyeikre vigyázzanak, ne cselekedjenek hirtelen. Párjukkal beszéljenek meg mindent, jó ráérzésük van.

HALAK

Ez az időszak felgyorsult Önök körül, mintha dupla sebességgel rohannának. Ez némileg ijesztő lehet, de használják ki a pozitívumokat, építsenek új kapcsolatokat, élvezzék az átalakulást. A fejlődésből ne maradjanak ki Önök sem. A hét végén összegezzék mindezt, lazítsanak, pihenjék ki a rohanást.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×