Ez vár rád a héten a horoszkópod szerint

Ez vár rád a héten a horoszkópod szerint

Az Oroszlánokat becsaphatják, a Mérlegeket féltékenység gyötörheti a héten.

KOS

Tegyék félre most a kapkodást, a hirtelen jött döntések érdekes helyzetekbe sodornák Önöket. Ne hozzák magukat kellemetlen szituációkba, ahol csak magyarázkodnának. Párkapcsolatuk erős, figyeljenek arra, amit párjuk szeretne. Nagyon logikus és építő tanácsokat adhat most kedvesük Önöknek.

BIKA

Magánéletük, barátságaik, párkapcsolatuk kerül most előtérbe, jól gondolják meg, mit is szeretnének. Döntéseik hosszú távra szólnak most, éppen ezért fontos, hogy stabil lelki világgal hozzák meg azokat. Kerüljék a bonyolult nehéz helyzeteket, hallgassanak megérzéseikre is, vonuljanak vissza kicsit.

IKREK

Ez a szellemi fejlődés hete az Önök életében. Érdemes lenne mostanra időzíteni tanulmányokat, továbbképzéseket, nyelvi képzések elkezdését. Érzik, hogy szükségük van értékes szellemi táplálékra is, ne tagadják meg ezt önmaguktól. Munkahelyükön ezt azért ne nagyon hangoztassák, nem jönne ki jól.

RÁK

Hallgassanak nagyon megérzéseikre a héten, sok konfliktustól óvják meg magukat. Családjukban beszéljék meg a konfliktusokat, nem lenne szerencsés most egy nagy veszekedés. Amilyen terhet tudnak, tegyenek le vállukról most, szelektáljanak. Lazítsanak többet, így nem lesznek annyira idegesek.

OROSZLÁN

Most Önök következnek, álljanak ki véleményük mellett, még ha ez nagy port kavar Önök körül, akkor is. Vigyázzanak a becsapással, ne higgyenek el mindent, ne legyenek jóhiszeműek. Őrizzék meg energiáikat, feleslegesen csak úgy ne adják bele értéktelen helyzetekbe, kapcsolatokba. Figyeljenek erre.

SZŰZ

A munka veszi át vezetést Önök felett a héten, ki sem látszanak belőle. Ez fölöttébb fárasztó és idegesítő helyzet az Önök számára. Nagyon megterhelheti lelküket ez, ideje megoldást keresni munkahelyi kérdésükre. Amikor tudnak, pihenjenek, töltődjenek, ha ehhez utazniuk kell, csináljanak hosszú hétvégét.

MÉRLEG

A féltékenység megint felütheti fejét párkapcsolatukban, ez felettébb fárasztó már az Önök számára. Próbálják kezelni ezt az érzést, illetve párjukban ezt az érzést, ez sok jó elrontója lehet, ha nem vigyáznak. Munkájuk kárpótolja Önöket, sikereket érnek el, és ez az anyagi gyarapodást is meghozhatja.

SKORPIÓ

Számoljanak le minden visszahúzó és gátló helyzettel, kapcsolattal, félelemmel, érzéssel a héten. Félelmeik alaptalanok, vegyék kézbe az irányítást életük felett. Ez a változtatások ideje, a céljaik lebegjenek szemük előtt. Erősítsék meg lelküket, családjuk, párjuk is támogatja Önöket mindenben. Legyenek pozitívak.

NYILAS

Nagyon jó hangulatban telik a hetük, ne engedjenek ebbe beleszólást senki részéről sem. Ez munkahelyükre is vonatkozik, ne kezdjenek olyan feladatba, amiről tudják, hogy nem az Önök asztala. Gondoljanak át minden döntésüket most nagyon jól, kérjenek időt, beszéljék meg párjukkal egyaránt.

BAK

Ez a várakozás, a tervezgetés, az elemzések hete. Ne akarjanak forradalmasítani most semmit, inkább várjanak vele egy kicsit. Így arra is ráláthatnak, ki is akarja becsapni Önöket, kiben bízhatnak meg. Inkább most derüljön ki mindez, mint valamikor később. Párjukkal beszélgessenek sokat, ne vonuljanak félre.

VÍZÖNTŐ

Nagyon pörögnek a héten, szinte mindent el tudnak rendezni, mintha nem lennének most akadályok Önök előtt. Terveik csak úgy özönlenek, jegyzeteljék le azokat, különben feledésbe fognak merülni. Párjukkal, családjukkal beszéljék meg ezt, különben félreértésekbe keveredhetnek. Kedvesükkel most boldogok.

HALAK

A héten sok a feladat most Önök körül, nem is tudják, mihez kezdjenek, mivel is kezdjék. Minél előbb szelektálják ezeket, minél több üggyel végezzenek, különben összecsapnak a hullámok Önök felett. A hétvégét szigorúan pihenéssel töltsék, családjukkal, gyermekeikkel. Töltődjenek fel minél inkább otthon.

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×