Ez vár rád a jövő héten

Ez vár rád a jövő héten

Szakács Anna győri asztrológus elkészítette a következő hét horoszkópját.

KOS

A hét a kapcsolatok építéséről, ápolásáról fog szólni Önöknek. Ne idegeskedjenek, adják tudásuk legjavát, így biztos, hogy sok segítőre fognak találni. Párjuk nagyon támogatja Önöket ebben, most már csak az Önök önbizalmára lesz szükség. Tréningezzék a héten magukat főképp erre.

 

BIKA

Ideje precíz tervet készíteniük, írják le pro és kontra, érvek, ellenérvek, tervek, közeli és távlati célok formájában, hogyan is képzelik el ezt az évüket. Csak magukra hallgassanak most, kerüljék az érdekembereket, a tanácsaikkal együtt. Gyűjtsenek erőt, és így biztosan sikerülni fog ez az évük. Vonuljanak el kicsit.

 

IKREK

Most nyitott füllel és szemmel közlekedjenek, a héten olyan információkat tudnak összegyűjteni, ami meghatározhatja jövőjüket. Így már megértik a miérteket, az egyes emberek viselkedését is beleértve. Hallgassanak megérzéseikre is, hiszen azok mindig jól működnek. Párjukkal lazítsanak.

 

RÁK

Ne legyenek annyira érzékenyek a héten, minden történést ne vegyenek a szívükre, lelkükre. Zárják ki azokat az embereket, akik csak kihasználni akarják Önöket, keressék barátaik társaságát inkább. A héten új ismeretségekre is szert tehetnek, akik sok jót hoznak életükbe, ne zárkózzanak el, ez egy új szakasz.

 

OROSZLÁN

Használják ki az égi segítséget a héten, nagyon sok mindenben szerencsésnek mondhatják magukat. Rendezzék gondolataikat, céljaikat, az emberi kapcsolataikat. Ne pazarolják erejüket olyanokra, akik elhagyták és becsapták Önöket. Életük irányítását vegyék kezükbe, most minden adott a sikerhez.

 

SZŰZ

Zárjanak ki minden felesleges dolgot az életükből, csak a céljaikra koncentráljanak. Maradjanak nyugodt kívülállók, munkahelyi harcokba ne bocsátkozzanak, nem szabad most. Persze védjék meg magukat, ha kell, de gondolkozzanak el, kell-e mindez Önöknek. Ideje váltaniuk, párjuk szerint is.

 

MÉRLEG

Kerüljenek párkapcsolatukban minden féltékenységet, becsapást és bonyodalmat, csak az idegeiket tennék most tönkre. Üljenek le párjukkal, és beszéljék meg a helyzetet. Ne halogassanak tovább, nem érdemes. Gondoljanak egészségükre, a sok feszültség megterheli immunrendszerüket.

 

SKORPIÓ

Nagyon sok munka hárul most Önökre, és ez egy kicsit el is veszi kedvüket mindentől. Ne adják át azonban teljesen magukat ennek az életérzésnek. Osszák be erejüket és maradjon párjukra, családjukra is. A célok inspirálják majd Önöket, családjuk pedig mindenben támogatást nyújt majd. Legyenek bölcsek.

 

NYILAS

Ez a család és a párkapcsolat ideje az Önök életében. Tervezgessenek, írják le, mikor mit szeretnének az év során megtenni. Párjuk az Önök segítségére szorul egy ügyben, álljanak ki mellette teljes tudásukkal. Gondolják végig, mit tudnának még tenni önmaguk egészségéért, járjanak utána, ha kell.

BAK

Tegyék rendbe kapcsolataikat, magánéletüket a héten, induljanak tiszta lappal. Ne érezzenek nagy benső feszültséget semmi és senki miatt, csak tönkretennék a jól kezdődő évüket. Megérzéseik tökéletesen működnek, arra menjenek, amerre vezetik ezek az intuíciók Önöket. Hallgassanak önmagukra most inkább.

 

VÍZÖNTŐ

Az unatkozás szót elfelejthetik erre a hétre, bőven van elintéznivaló ügyük. Csak szépen sorjában, különben összecsapnak a hullámok a fejük felett. Munkájukban sikereket érhetnek el, ha iskolába járnak, most nagyon jól teljesítenek. Párjukra figyeljenek kicsit jobban, beszéljenek meg mindent, nehogy összevesszenek.

HALAK

Most maradjanak nyugodtak inkább, sajnos nem lehet meggyorsítani az eseményeket. Már nagyon szeretnék pedig ezt, de még nem jött el a végső megoldások ideje. Ne kapkodjanak, ne változtassanak most a nagy dolgokban. Párjukkal legyenek türelmesek, most nehéz hetük van. Lazítsanak többet.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×