Ez vár rád a jövő héten

Ez vár rád a jövő héten

Szakács Anna győri asztrológus elkészítette a következő heti horoszkópot.

KOS

Nagyon sok lendület van a héten Önökben, de erre szükségük is lesz, hogy mindent el tudjanak intézni. Ne bocsátkozzanak felesleges vitákba, csak hátráltatná Önöket. Párjukkal nagyon szép napokat élnek meg, az ötletekből ki sem látszanak. A harmóniára törekedjenek, lazítsanak együtt, pihenjenek.

 

BIKA

Most a párjukkal eltöltött idő kerül előtérbe a héten, párkapcsolatuk nagyon pozitívan alakul. Ha nincs párjuk, járjanak nyitott szemmel, figyeljenek a találkozásokra. Ha utazni készülnek, ez nagyon kedvező időszak, használják ki a lehetőségeket. Álljanak ki véleményük mellett, ez most nagyon fontos lehet.

 

IKREK

A kellő mérték nagyon fontos a héten, ne engedjenek semmiféle túlkapásnak. Még a munkát se vigyék túlzásba, különben a kimerültség betegséget hozhat magával. Ne gyötrődjenek önmagukban, inkább beszéljék meg a konfliktusaikat. Párjuk sokban tud segíteni most, ha elmondják, mi nyomja a szívüket.

 

RÁK

Foglalkozzanak a héten többet párjukkal, a párkapcsolatukban felmerülő problémákkal. Nagyon eltávolodtak egymástól, és ez nem használ most. Akkor jutnak előbbre, ha megbeszélik egymással, ami a szívüket nyomja. Ne hajszolják túl magukat, szervezetüknek szüksége lenne a több pihenésre, lazításra.

 

OROSZLÁN

Lemegy vállukról egy teher a héten, vége van egy nyomasztó feladatnak, végre felszabadultabbak egy kicsit. Ez előhozza Önökből a kreativitást, a jókedvet. Persze a szerelem is előbukkan életükben, engedjék be végre mindennapjaikba. Hagyják történni Önök körül az eseményeket, ne tartsanak a változástól.

 

SZŰZ

Felmerülhetnek nagyobb konfliktusok párkapcsolatukban a héten, a célokban nem egyeznek, és ez szakadékot képezhet Önök közé. Ez persze megviseli mindkettejüket, üljenek le, beszéljék meg inkább a viták helyett. Ne hagyják, hogy elhidegüljenek egymástól. Gyermekeikkel is vitázhatnak, néha pihenjenek.

 

MÉRLEG

A szerelem, a párkapcsolat tölti ki most minden idejüket, máson nem is járnak gondolataik. A féltékenységet iktassák ki, nem tesz jót most a kialakulóban lévő harmóniának. Beszélgessenek nagyokat, így elkerülhetik a rossz dolgokat. Figyeljenek azért munkájukra is, nagyon ne bonyolítsák helyzetüket.

 

SKORPIÓ

Kicsit nyugodjanak meg a héten, a nagy konfliktusok elvonultak fejük felől, családjukban helyreáll a béke és a rend. Zárjanak le minden múltbeli konfliktust, ne elevenítsék fel újra. Inkább koncentráljanak a jelenre, a közös céljaikra, segítsenek párjuknak mindenben. Romantikázzanak, utazzanak el, ha tudnak.

 

NYILAS

Csak a saját feladataikkal legyenek hajlandóak foglalkozni most, ne vegyék a nyakukba más ügyes- bajos dolgait. Csak így lesz egyensúly az életükben, így tudnak az Önök számára fontos kérdésekre elég időt szentelni. Párjukkal nagyon harmonikus időt élnek meg, élvezzék ezt az időszakot. Akár utazzanak is el.

BAK

Ne engedjék, hogy a depresszió, a rosszkedv eluralkodjon Önökön ezen a héten. Szüntessék meg rosszkedvük okát, tegyenek meg mindent, hogy leküzdjék, különben csak rosszabb lesz. Keressenek lelkesítő célokat, találkozzanak barátokkal, szervezzenek programokat. Vigyázzanak pénzügyeikre.

 

VÍZÖNTŐ

Nagyon kreatív, felszabadult időszakot élnek meg most, teremtő energiáik nagyon működnek. Használják ki ezt, oldjanak meg mindent, amit eddig nem tudtak. Párkapcsolatukra külön fektessenek hangsúlyt, foglalkozzanak többet párjukkal, a közös célokkal. Tegyenek meg mindent párkapcsolatukért.

HALAK

Nagyon jól érzik magukat a héten, párjukkal nagyon harmonikus időt élnek meg. Ez kihat persze életük többi területére is, családjukra, gyermekeikkel való kapcsolatra. Nagyon szeretetteli légkört tudnak most teremteni. Munkájukban figyeljenek a részletekre, ne hibázzanak most, ne engedjék ezt meg maguknak.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×