Ez vár rád az új év első hetében

Ez vár rád az új év első hetében

Szakács Anna győri asztrológus elkészítette az idei év első horoszkópját.

KOS

Nagyon figyeljenek a héten erejükre, osszák be jól. Ne vállalják túl magukat, mert csak idegesek lesznek ettől. Figyeljék az új munkalehetőségeket, ha váltani szeretnének, most különösen alkalmas erre az időszak. Párjuk kitűnő tanáccsal szolgálhat, hallgassanak rá ez alkalommal. Beszéljenek meg mindent.

 

BIKA

Rendezzék pénzügyeiket a héten, ne a félelem hajtsa Önöket, hanem a tiszta logika. Tervezzenek előre, ha kell, írják is le a számításaikat. Párjuktól kérjenek most időt, míg ezzel foglalatoskodnak, nehogy félreértsék Önöket. A hétvégén bepótolhatják a nem együtt töltött időket. Ha nincs párjuk, most figyeljenek.

 

IKREK

Nagyon pozitívan alakul most a hét és az év kezdete, nagyon pozitív munkaajánlatokat kaphatnak. Fontolják meg jól, és csak úgy cselekedjenek, ahogyan Önöknek ez a legjobb. Tegyék félre aggályaikat, ez most egy új kezdet. Családjuk mindenben támogatja Önöket, tervezzenek párjukkal együtt.

 

RÁK

A héten semmiképp se aggodalmaskodjanak, még ha látszólag okuk is lehetne rá. Ha jobban belegondolnak, nem is olyan bonyolult az egész ügy, mint ahogyan azt gondolják. Beszélgessenek párjukkal, barátaikkal, kérjenek inkább tanácsot attól, akiben megbíznak. Adják ki magukból ezt a negatív érzelmet.

 

OROSZLÁN

Jobb lenne, ha új napirendet találnának ki maguknak, különben rögtön év elején felidegesítik magukat. Állapítsanak meg egy rendszert, ahhoz mindig visszatérhetnek. Az idegesség csak ront a helyzetükön, nem tudnak gondolkozni. Figyeljenek párjukra is, tervezzenek közös estéket, beszélgessenek sokat.

 

SZŰZ

Tartsák kézben most hangulatukat, ne engedjék, hogy a rosszkedv elhatalmasodjon Önök felett. Ássanak le a probléma gyökeréig, és ott szüntessék meg azt. Megérzéseik kitűnően működnek, hallgassanak rá. Ideje lenne a munkahelyükön rendet tenni, vagy inkább váltani, ha az nem megy.

 

MÉRLEG

Pozitívan indul a hetük, ez az év, ne engedjék, hogy a sok feladat a fejükre nőjön. Mindig csak azzal foglalkozzanak, ami Önök előtt van, ne agyaljanak hónapokkal előre. Párjukkal most nem tudnak sokat együtt lenni, de ez most nem is baj. A távollét csak összehozza Önöket. Legyenek nagyon vidámak.

 

SKORPIÓ

Figyeljenek jobban párkapcsolatukra ebben az időszakban, nem engedhetik meg most igazán a sok vitát és a féltékenységet. Üljenek le egymással és beszéljék meg, mi is a probléma, lehet, hogy nem is egymással van gondjuk, csak a körülmények összeesküdtek Önök ellen. Beszéljék ezt meg egymással.

 

NYILAS

Nagyon sok munkájuk van a héten, és ezt elég nehezen tűrik. Kedvük sem az igazi, csak lézengenek. Próbálják ne hazavinni ezt a hangulatot, az otthoni légkörnek ez nagyon nem tenne jót. Szabadidejükben tervezzenek olyan programokat, ami ellensúlyozza a sok negatívumot. Lazítsanak párjukkal.

 

BAK

Az új feladatokkal, ötletekkel foglalkozzanak most, ne a múlton gondolkozzanak. Inspirálja Önöket a siker és az elismerés, ami új munkájukkal jár. Ettől szárnyalnak az élet többi területén is, ennek párjuk igazán örül. Ha nincs párjuk, most ez a pozitív atmoszféra bevonzza a szerelmet életükbe.

 

VÍZÖNTŐ

Figyeljenek párjukra a héten, ez az Önök ideje. Ha tudnak, utazzanak el, töltsenek minél több időt együtt. Ha nem tudnak elutazni, akkor szabadidejüket tartsák nagy becsben. Munkájukban ne kalandozzanak, figyeljenek jól oda. Töltekezzenek magánéletükből, ez átsegíti Önöket ezen az időszakon.

 

HALAK

Nehezen indul a hét az Önök számára, gondolataik jócskán elkalandoznak az elmúlt hetek eseményein, élményein, érzésein. Próbáljanak kicsit jobban figyelni, nehogy hibát ejtsenek. A hétvégén hozzák vissza párjukkal a pihenést, lazítást, ne engedjék be az idegesítő érzéseket, csak egymással foglalkozzanak.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×