Figyelem, változik a városi közlekedés!

Figyelem, változik a városi közlekedés!

Forgalmi és buszváltozás lesz vasárnap Győrben.

 

November 25-én, vasárnap üzemkezdettől üzemzárásig daruzási munkálatok miatt lezárják a a Virágpiacnál található útszakaszt.

A lezárás idején az 1, 1A, 7, 8, 9A, 11, 14, 14B, 17, 17B, 19A jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek:

Az 1, 1A, 11, 14, 14B jelzésű autóbuszok Újváros és Bácsa felé a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca terelőútvonalon közlekednek, ezért nem érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet, viszont megállnak a Szent István úton, a Honvéd ligettel szemközt létesítendő ideiglenes megállóhelyen. Újváros és Bácsa felől az útvonal változatlan.

A 8-as jelzésű autóbuszok Pinnyéd felé a Révai Miklós utca – Jókai utca – Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca terelőútvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Városháza” és az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet, viszont megállnak a Szent István úton, az „Eötvös park” elnevezésű helyközi megállóhely 01-es kocsiállásán (a Bírósággal szemben). Pinnyéd felől az útvonal változatlan.

A 7, 9A, 19A jelzésű autóbuszjáratok a Virágpiac helyett a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Petőfi híd – Petőfi tér – Rába kettős híd – Zechmeister utca útvonalon a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyre érkeznek, illetve a 9A, 17, 17B, 19A jelzésű autóbuszjáratok a Virágpiac helyett a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyről indulnak. Ezért a 7, 9A, 19A jelzésű autóbuszjáratok nem érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet sem, viszont megállnak a Szent István úton, a Honvéd ligettel szemközt létesítendő ideiglenes megállóhelyen.

Fotó: Győr+ archívum

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×