Forgalomkorlátozás a fesztiválon

Forgalomkorlátozás a fesztiválon

A Győri Rendőrkapitányság a hétvégén megrendezendő 31! - 3 folyó, 1 sziget összművészeti fesztivál idejére, 2019. július 12-14. napokon 18.00-23.00 óra közti időben a Rába kettős hidat (Ráth Mátyás tér és a Bécsi kapu tér közti szakasz) teljes szélességében lezárja. Íme néhány információ a közlekedőknek.

A lezárás teljes időtartama alatt az 1, 1A, 8, 9, 11, 14, 14B, 19 és 29 jelzésű autóbuszjáratok mindkét irányban terelőútvonalon, a Petőfi hídon át közlekednek.

 

Forgalmi változások

Az 1-es és 1A járatok Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) − Kossuth Lajos utca útvonalon közlekednek, nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Marcalváros és Gyirmót irányába az 1 és 1A járatok a Kossuth Lajos utca − Petőfi tér (nyugati oldal) – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak a Petőfi téren, a református templom mellett létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 8-as és 8B járatok Pinnyéd irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér”, megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Likócs irányába a 8-as és 8B járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 11 és 29 jelzésű járatok Révfalu és Bácsa irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

A Révai Miklós utca és Marcalváros felé a 11 és 29 jelzésű járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 14 és 14B járatok Sziget és Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Marcalváros irányába a 14 és 14B járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

 

A forgalomterelésben érintett lezárt vagy csak részben használható megállóhelyek pótlására az alábbi helyszíneken létesülnek ideiglenes megállóhelyek:

· A Virágpiacon a Zechmeister utca, Bécsi kapu tér elnevezésű megállóhely kiváltására az 1, 1A, 8, 11, 14, 14B, 19, 29, CITY jelzésű autóbusz járatok számára.

· Marcalváros és Gyirmót irányába a Petőfi téren a Református templom oldalánál, a Kossuth Lajos utca és Bálint Mihály utca közötti szakaszon az 1, 1A jelzésű járatok számára.

· Likócs, Adyváros és Marcalváros irányába az Erkel Ferenc utcában a Kossuth Lajos utcai kereszteződés előtti szakaszon a Menház színpadnál a 8, 9, 11, 14, 14B és 29 jelzésű autóbuszjáratok kiszolgálására.

 

Fotó: Győr+ Archív

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×