Forgalomkorlátozás lesz a Barokk Esküvő idején

Forgalomkorlátozás lesz a Barokk Esküvő idején

A Győri Rendőrkapitányság a hétvégén megrendezendő 27. Barokk Esküvő résztvevőinek biztonsága érdekében forgalomkorlátozást rendel el a városban.

 

2019. augusztus 9-én 20.00 órától 23.00 óráig a Rába-kettős hidat (Rát Mátyás tér és a Bécsi kapu tér közti szakasz) teljes szélességében lezárják. A lezárás érinti 2019. augusztus 10-én 19.00 órától 20.00 óráig a Teleki László utat (Dunakapu tér és az Árpád út közti szakaszán), az Árpád utat (Teleki László út és a Baross út közti szakaszán), a Baross utcát (Árpád út és a Király utca közti szakaszán), a Király utcát és a Bécsi kapu teret, valamint 2019. augusztus 10-én 19.00 órától 23.00 óráig, illetve augusztus 11-én 19.00 órától 23.00 óráig a Rába-kettős hidat (Rát Mátyás tér és a Bécsi kapu tér közti szakasz).

A lezárt útszakaszokra mindennemű jármű behajtása tilos!


 

Az Arany Szarvas fogadóhoz érkező célforgalom a Rát Mátyás tér felől léphet be, biztonsági szolgálat kíséretében.

A lezárás időtartama alatt az 1, 1A, 8, 11, 14 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

Az 1-es és 1A jelzésű járatok Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) − Kossuth Lajos utca útvonalon közlekednek, nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Marcalváros és Gyirmót irányába az 1 és 1A jelzésű járatok a Kossuth Lajos utca − Petőfi tér (nyugati oldal) – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak a Petőfi téren, a református templom mellett létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 8-as jelzésű járatok Pinnyéd irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Likócs irányába a 8-as jelzésű járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 11-es jelzésű járatok Bácsa irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Marcalváros irányába a 11-es jelzésű járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 14-es jelzésű járatok Sziget és Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Marcalváros irányába a 14-es jelzésű járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

 

A barokk esküvő programjairól itt olvashat bővebben.

 

Fotók: Győrplusz archívum

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×