Generali: Újabb képviseleti pont nyílt Győrben

Generali: Újabb képviseleti pont nyílt Győrben

Az ország egyik legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítésével Győr lakói mostantól még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről, a Generali Biztosító ugyanis megnyitotta legújabb képviseletét a településen. A társaság célja, hogy az ország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a cég filozófiája szerint a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja.

A Generali Biztosító szerint a minőségi ügyfélkiszolgálás érdekében a személyes kapcsolattartás nem helyettesíthető, hiszen a termékek, szolgáltatások és az összetett, személyre szabható biztosítási megoldások alapos megértéséhez szükség lehet a felkészült tanácsadók segítségére. Amit a Generali kutatása1 szerint valóban igényelnek az ügyfelek: bár a relatív többség (~50%) a tájékozódáshoz igénybe venne online felületeket, szerződését mindenképpen személyesen kötné meg, míg ötödük mindent személyesen intézne.

A biztosítótársaság számára tehát kiemelten fontos, hogy közvetlen jelenlétének köszönhetően, piacait megismerve az ország minél több településén a helyi igényeknek megfelelő biztosítási szolgáltatásokat nyújtson, és ezzel az ott élő embereket és a helyi intézményeket fenyegető kockázatokat kezelje és csökkentse.

Generali Biztosító – Győr

A legújabb képviseleti pont segítségével a Generali Biztosító még inkább része lehet a település életének. A Generali Biztosító fontosnak tartja a helyi igények és élethelyzetek megismerését, hogy ezekre személyre szabott megoldásokat tudjon ajánlani.

„A Generali több mint 3100 településen biztosítja ügyefeleit, 250 képviseleti pontból álló értékesítési hálózatának legújabb irodája Győrben nyílt meg. A hálózat további bővítése és minőségi fejlesztése, az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartás egyértelmű prioritás a 2018-as évben is.” – mondta Major László, a Generali Biztosító országos képviseleti projektvezetője.

„Azoknak ajánlom az új képviseleti pontot, akik ragaszkodnak a személyes kapcsolathoz, amikor új biztosítást szeretnének kötni vagy tájékozódni az elérhető biztosítási termékekről és szolgáltatásokról.” – nyilatkozta Borsi Róbert önkormányzati képviselő, aki jelen volt a Generali Biztosító legújabb, győri képviseletének átadó ünnepségén. – „Különösen igaz ez az idősebb generációra, amely nem feltétlenül tud az interneten keresztül kapcsolódni a szolgáltatásokhoz vagy ellátogatni a belvárosba.” – tette hozzá.

 

Az új képviseleti pont adatai:
Képviseletvezető: Magyar Beáta
Cím: 9024 Győr, Bartók B. u. 34.
Elérhetőségek: magyar.beata@generalimail.hu, 06/20 661-4400

A képviseleti pontokon a Generali Biztosító lakossági biztosításai mellett a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár, a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár, az Európai Utazási Biztosító és Europ Assistance biztosítási megoldásai is elérhetőek.

 

A GENERALI CSOPORT

A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, a nemzetközi Generali Csoport tagja. Az 1831-ben alapított vállalatcsoport több mint 60 országban van jelen, 2016-os teljes díjbevétele meghaladta a 70 milliárd eurót. A világszerte több mint 74 ezer alkalmazottat foglalkoztató és közel 55 millió ügyfelet kiszolgáló csoport vezető szerepet tölt be a nyugat-európai piacokon, valamint egyre fontosabb szereplője a közép-kelet-európai és ázsiai piacoknak. 2017-ben a Generali Csoport is felkerült a Corporate Knights legfenntarthatóbb vállalatait rangsoroló listájára. A Generali Csoport Közép-Kelet-Európa 10 országában a Generali CEE Holdingon, a régió egyik vezető biztosítási szolgáltatóján keresztül végzi tevékenységét. A Generali Csoport Ausztriában, Közép-Kelet-Európában és Oroszországban a prágai központú régiós központján keresztül végzi tevékenységét 12 országban, a régió top 3 biztosítójának egyikeként.


1 18-59 éves magyar lakosságra reprezentatív Omnibusz-kutatás, 2014. augusztus, NRC Kft.

(x)

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×